Derrota contra tots els elements (2-0)

Després de dues lesiones, una expulsió, un penal fallat i un altre marcat en contra, el filial cau davant l’Amorebieta

El Villarreal B va caure en Lezama davant l’SD Amorebieta (2-0) després d’una sèrie d’infortunis que van decantar el partit.

Els de Miguel Álvarez van protagonitzar la primera ocasió de perill mitjançant una bona acció individual de Novoa, que va finalitzar, però Magunagoitia va detindre el tret. Més tard, aparecrían els contratemps. Forés es va retirar lesionat després d’una dura entrada del rival i Jorge Pascual li va substituir. Així i tot, els groguets ho van continuar intentant amb ímpetu i Espigares, de cap, i Requena des de la frontal també van poder anotar el primer gol de la vesprada.

En l’inici de la segona mitat, no es va detindre la mala fortuna per al filial. Als dos minuts, Espigares va ser expulsat per cometre una falta (dubtosa) sent l’últim home. A més, huit minuts després, el VAR va assenyalar un penal a favor dels groguets, però Magunagoitia va detindre el tret d’Ontiveros.

Més tard, Pablo Iñiguez també va tindre molèsties. Marcos Sánchez li va substituir i Miguel Álvarez va haver d’improvisar parella de centrals amb Pau i Tasende. El mateix Marcos va cometre un penal que va condemnar al Villarreal B, ja que Unzueta no va desaprofitar l’ocasió. En el 99, Edwards va anotar el 2-0 definitiu en el tercer rebot de la jugada i va sentenciar el xoc.

El Villarreal B necessitarà el suport de tota l’afició grogueta dilluns que ve 20 de maig davant l’Albacete en l’Estadio de la Cerámica.