skip to content
“Arribe al club on volia jugar”
“Arribe al club on volia jugar”

Denis Suárez ha reconegut estar molt feliç pel seu retorn al Villarreal CF després d’haver viscut ja una gran primera etapa

Denis Suárez ha sigut presentat aquest dimarts com a nou futbolista del Villarreal CF a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. El migcampista gallec ha comparegut davant els mitjans de comunicació, acompanyat per Fernando Roig Negueroles, conseller delegat del club.

El talentós migcampista ha iniciat la seua compareixença agraint al Villarreal CF la seua aposta per ell: “Gràcies al club i a la directiva. L’any que vaig ser ací va ser molt feliç. Ha sigut fàcil arribar a un acord amb el club per a vindre ací. També espere ser molt feliç en aquesta segona etapa. En aquest club sempre em van cuidar i estic molt content de poder tornar”.

Posteriorment, Denis Suárez ha valorat la seua evolució com a jugador des de la seua anterior etapa com groguet: “Quan vaig jugar ací, era un jugador de banda. Potser ara soc més un migcampista. Vaig fer una temporada molt bona i vaig anar al FC Barcelona. Vinc amb molta il·lusió i amb ganes de fer bé les coses, donar la meua millor versió i que l’equip quede el més lluny possible en totes les competicions”.

En la presentació, el nou futbolista groc s’ha mostrat visiblement feliç pel seu retorn al club: “Arribe al club ideal, a l’equip on volia estar. Fernando ho sap. Tinc moltes ganes de començar”.

Quant a les seues aspiracions com a jugador del Villarreal, Denis Suárez ha reconegut que li agradaria guanyar un títol com groguet: “Seria un somni poder guanyar el segon títol del Villarreal. És un equip que ja ha tocat metall i que és capaç de competir per aquestes cotes. En el seu moment, vaig veure la final i vaig celebrar com un groguet més el títol de l’Europa League. L’any que vaig estar ens quedem a un passet de la final. Va ser una llàstima, però em vaig alegrar molt fa dos anys. El club fa bé les coses i té una trajectòria molt respectada i recognoscible a Europa”.

Roig Negueroles: “Mai s’hauria d’haver anat”

El conseller delegat del Villarreal, Fernando Roig Negueroles, va acompanyar a Denis Suárez en la seua presentació com a nou futbolista groguet. El mandatari groc li va donar la benvinguda al club i va destacar el gran paper que va realitzar durant la seua primera etapa com groguet: “És un jugador conegut en el futbol espanyol. Va ser ací en una etapa anterior i va fer un gran any. Mai s’hauria d’haver anat, perquè hauria fet ací una gran carrera. Després de jugar en diversos equips ha tornat. És un jugador versàtil i amb molta qualitat. Pot jugar en moltes posicions i ens va ajudar al fet que el club cresca”.

Compartir.