Els futbolistes groguets es formen en nutrició abans de donar el pas de la residència a pis
El Villarreal i l’Herbolario Navarro seguixen de la mà i organitzant activitats conjuntes per a la formació nutricional. Els jugadors del Juvenil A Roda, que s’enfrontaran el pròxim estiu al pas de la residència a viure solos en un pis, van assistir a este curs gastronòmic de la mà de l’entitat col·laboradora del Villarreal per a aprendre a cuinar de manera saludable i autònoma. La formació va tindre lloc en el nou Restaurante El Vasco, situat a la cantonada entre Fons Sud i Tribuna Preferent de l’Estadio de la Cerámica.
Lluís Penyafort, assessor gastronòmic d’Herbolari Navarro, va ser l’encarregat d’impartir esta formació als futbolistes Sub-18 del Submarí, elaborant “dos plats senzills com a hummus amb cigrons i remolatxa i xips de llentilles per a posar en valor la proteïna vegetal, una de les bases de l’alimentació, i una pasta integral que tant agrada als esportistes, per la fibra que ens aportarà, amb vegetal i pollastre com a proteïna”. Tal com explica Penyafort, es tracta de “un menú molt complet i que es menjaran molt a gust perquè gaudisquen del menjar i del cuidar-se”.
Per part seua, el metge i nutricionista del Villarreal Miguel Pérez subratlla que “des de ben xicotets, cal començar amb l’educació nutricional en els col·legis i en centres privats com el Villarreal”. En este sentit “el Villarreal aposta per això des de la base perquè quan arriben a l’elit tinguen eixes bases que els servisquen”, reforça el membre dels servicis mèdics del club groc.
El Villarreal CF i Herbolari Navarrés ensenyen als jugadors de la Cantera Grogueta a relacionar la gastronomia amb l’alt rendiment esportiu. Per a l’assessor gastronòmic de la companyia d’alimentació natural i dietètica, “és un orgull poder participar en un projecte tan bonic de la mà del Villarreal”.