skip to content
Apunta’t al Curs de Tecnificació!
Apunta’t al Curs de Tecnificació!

La segona fase del programa tindrà lloc de gener a març en la Ciutat Esportiva Pamesa

Et portem el millor regal per a aquest Nadal! El Villarreal CF ha obert el termini d’inscripció per a la segona fase del Curs de Tecnificació 2022/23. El programa, organitzat en col·laboració amb Endeka Sports, suposa una gran oportunitat per a aquells jugadors i jugadores de qualsevol club que desitgen millorar les seues habilitats com a futbolistes sota la direcció i supervisió dels tècnics de la Cantera Grogueta.

El curs, que tindrà lloc els diumenges de 16.00 a 20.00 hores, se celebrarà de gener a març, constant de cinc sessions d’entrenament de quatre hores de duració en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva PAMESA CERÁMICA. Els horaris poden variar*.

Sense matrícula per als participants de la primera fase

Per 350 euros (més 45 euros de matrícula), la inscripció al Curs de Tecnificació inclou un equipament complet del Vila-real CF (samarreta i pantalons) i el desenvolupament de les sessions sota la direcció dels entrenadors de la Cantera Grogueta en un escenari d’última generació com és a la Ciutat Esportiva PAMESA CERÁMICA. Els participants de la primera fase no hauran d’abonar el preu de la matrícula.

Els participants també comptaran amb cobertura mèdica, fisioteràpia, hidratació i fruita en cada entrenament, així com un diploma de participació personalitzat i el primer equipament (samarreta i pantalons) el Villarreal CF.

El programa de desenvolupament de jugadors del Submarí Groc és molt complet i aborda el futbol des d’un enfocament multidisciplinari. Aquest nou curs se centra en aspectes formatius del joc, treballa el desenvolupament motriu i coordinatiu dels jugadors, així com la millora del gest tècnic. A més, també incideix en l’aprenentatge de posicionament tàctic i en l’estudi i realització de tasques i moviments específics de cada demarcació.

A més, podràs ser seleccionat per a competir en tornejos de la marca Villarreal CF. Troba més informació ací.

Compartir.