skip to content
Vine a la Festa del Centenari del Villarreal CF!
Vine a la Festa del Centenari del Villarreal CF!

Els abonats ja poden sol·licitar la seua entrada gratuïta per a un espectacle inoblidable

Ha començat el compte arrere… Només queda un mes per a la Festa del Centenari del Villarreal CF! El club organitzarà una celebració molt especial per al dia del seu centèsim aniversari, el divendres 10 de març a les 20.00 hores en l’Estadi de la Ceràmica, en una festa perquè tots els aficionats puguen celebrar i gaudir d’un espectacle inoblidable. Per a poder assistir, els abonats hauran de sol·licitar l’entrada gratuïta corresponent a la seua localitat de manera digital o presencial a la Tenda oficial de la Plaça Major. Podran fer-ho durant el mes de febrer, ja que a partir de l’1 de març s’alliberaran els seients dels abonats que no hagen sol·licitat la seua entrada i es posaran a la disposició de la resta d’aficionats, que podran adquirir-la també de manera gratuïta.

En una cerimònia que es realitzarà sobre el terreny de joc de l’estadi, l’entitat realitzarà una representació artística amb els 100 anys d’història del club i el seu entorn, amb detalls socioculturals, a través de diferents components teatrals, musicals i audiovisuals. La fundació del club, els ascensos a Segona i a Primera, la Champions League, el títol de l’Europa League… Francisco Tárrega, la dolçaina i el tabalet, t’agradaria escoltar en directe la cançó del Submarí Groc dels Mustang? I la del ‘Tornarem’ de l’últim ascens? La coral Sant Jaume entonarà l’himne oficial i Nacho Cano amb centenars de músics de la província li donaran vida en viu a l’himne del centenari. Tot això amb la participació especial de la prestigiosa companyia de teatre de Vila-real, ‘Xarxa Teatre’, i la presència dels jugadors del primer equip. A més, l’afició també serà protagonista i formarà part d’una festa que tindrà moltes sorpreses…

Vine a gaudir d’un esdeveniment històric i inoblidable! Sol·licita ja la teua entrada! Endavant!

TERMINIS I LLOCS DE SOL·LICITUD DE L’ENTRADA GRATUÏTA:

  • PRIMER TERMINI, NOMÉS PER A ABONATS (en línia o presencial en Tenda oficial Plaza Mayor): del divendres 10 de febrer al 28 de febrer a les 12.00h. Es respectarà la localitat de l’abonament.
  • SEGON TERMINI, REPARTIMENT LLIURE PER A AFICIONATS (només presencial en botiga oficial Plaza Mayor): del dimecres 1 de març d’ara en avant.

Compartir.