Villarreal Academy arriba a Erie, Pennsilvània!
Villarreal Academy arriba a Erie, Pennsilvània!

El club groc col·labora amb Erie Sports Center als Estats Units

El Villarreal CF arriba a un acord de col·laboració amb el prestigiós complex esportiu Erie Sports Center, situat a la ciutat d’Erie, Pennsilvània. Aquesta col·laboració permet al Villarreal CF organitzar activitats i esdeveniments exclusius per a tota la família de Villarreal Academy a Amèrica del Nord. On, es podran implementar programes de psicomotricitat per als més joves i una futura acadèmia que permetrà tindre accés a la metodologia del club groc a jugadors entre 6 i 18 anys.

Erie Sports Center és un complex poliesportiu que compta amb un camp de futbol 11, totalment tancat gràcies a una gran cúpula que permet l’entrenament i la competició durant tot l’any. La instal·lació completa compta amb deu camps de futbol, així com dormitoris per a albergar a més de 400 estudiants-atletes, una escola privada, cafeteria i un modern centre mèdic que proveeix els seus serveis a esportistes, estudiants, personal i a la comunitat local.

Troy Bingham, propietari d’Erie Sports Center, anhelava una col·laboració d’aquesta magnitud per a les seues instal·lacions: “Sempre he tingut l’aspiració de construir un projecte de futbol que brinde als jugadors l’entrenament, el suport i les instal·lacions més professionals perquè puguen aconseguir el següent nivell. El Villarreal destaca per compartir la mateixa visió, centrada en desenvolupar al jugador al seu màxim potencial. Tenen una de les millors pedreres del món, amb un gran historial de jugadors que passen de les categories inferiors al primer equip. La nostra col·laboració farà que jugadors a Pennsylvania puguen tindre accés a aqueixa mateixa metodologia, a tècnics i professionals que aportaran oportunitats i donaran suport als programes de desenvolupament ací en Erie Sports Center. Estic extremadament orgullós d’associar-me amb el Villarreal CF i estic molt emocionat de veure l’impacte que això tindrà en el desenvolupament del futbol local, regional i nacional ací en Erie”.

Juan Antón de Salas, director comercial del Villarreal CF, està molt orgullós del creixement de Villarreal Academy i creu que la col·laboració amb Erie Sports Center tindrà un impacte positiu en els socis del Club a Amèrica del Nord. “El nostre compromís amb Erie Sports Center brindarà innombrables oportunitats no sols per als jugadors d’Erie, sinó que també tindrà un resultat molt positiu per a totes les nostres acadèmies associades i afiliades als EUA, el Canadà i Mèxic. Una instal·lació esportiva d’alta qualitat com aquesta ens permet l’oportunitat d’organitzar esdeveniments per a les nostres acadèmies, i implementar la nostra metodologia per al desenvolupament de jugadors i entrenadors, com fem a Espanya. Estem molt orgullosos de veure com la família grogueta continua creixent, i estem molt il·lusionats de veure el que ens ofereix el futur. Especialment abans de la Copa del Món de 2026, el futbol és l’esport que més creix a Amèrica del Nord i volem ser part d’això.

Per a més informació sobre la col·laboració entre Villarreal CF and Erie Sports Center visita: www.eriesportscenter.com

Compartir.