skip to content
Un altre rival de Primera per al Mini Submarí
Un altre rival de Primera per al Mini Submarí

El Villarreal B rep a l’Espanyol aquest dilluns a les 21.00h en La Ceràmica

El Villarreal B s’enfronta a un rival d’entitat com el RCD Espanyol dilluns que ve 9 d’octubre a les 21.00 hores en l’Estadi de la Ceràmica. L’entrenador del Mini Submarí, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia a l’exigent compromís, corresponent a la jornada 10 de LALIGA Hypermotion.

Aquestes són les declaracions del tècnic groguet:

Rival exigent

“Ho diuen els números, els partits que ha jugat i la plantilla que té. Si veus l’onze que estava utilitzant, excepte Pol Lozano que va ascendir amb el Granada, tot són jugadors que venen de Primera. Intentarem competir bé. Són líders i vindran molt forts. Els combatrem amb les nostres armes”.

A seguir la bona ratxa

“Les bones ratxes són importants. L’equip va creixent i va traient punts. Hi ha un objectiu clar que tots els xics saben, que un dels punts importants és traure punts a casa. Traure punts fora és molt difícil per a tots els equips. Això ens acostarà a l’objectiu de l’any”.

Punts forts del rival

“Porta 19 gols a favor i huit en contra. És el moment que estan vivint de resultats, però a nivell de registres tenen contraatac, bon joc posicional, pilota parada… Té registres per a tindre’t amb el pilot roig. Però nosaltres també tenim cosetes i intentarem que aqueixes cosetes isquen el dilluns. Els xics estan fent les coses bé, cal tindre paciència amb ells, indubtablement, competint a un nivell molt alt. Vull que es veja un equip alegre i que anem pel rival al seu camp”.

Animació en el filial

“Aquest grup de xavals per a mi és una feblesa. M’encanten. Se’ls escolta i damunt gent jove. L’any passat ens van ajudar moltíssim i l’altre dia va ser un altre rotllo. Si jo ho note des de la banqueta, imagina’t els jugadors. Els volem i els necessitem. Vindrà molta gent de l’Espanyol perquè tenen molt sentit de pertinença, però si també n’hi ha nostra ja serà bo”.

Internacionals

“És una satisfacció personal. És l’equip més jove del B des que soc ací i en Segona A. Tindran la possibilitat d’anar a molts llocs i més prompte que tard es fixaran en ells. Tenim a molta gent del 2004 i a Víctor del 2005. Tenim molts xics seleccionables i amb possibilitats d’anar per a dalt en el futbol professional. Això ens satisfà”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.