Triomf groguet en la Costa Girona 2014
COSTA GIRONA CUP

El Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet del Villarreal aconsegueixen imposar-se en el torneig gironí

La Costa Girona Cup 2014, organitzada per Endeka Sports, ja té campions. Els equips del Villarreal CF van quallar una gran competició i es van fer amb el títol en la categoria Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.

Així doncs, els benjamins es van imposar en la final al EF Gironés-Sabat per 3-0, després de golejar en les semifinals a l’Atlético de Madrid (8-0). En la categoria Aleví, els del Submarí van superar al SD Lengokoak en el torn de penals (3-2) després d’un emocionant partit. Per la seva banda, els Infantils van competir a un gran nivell en la fase de grups i es van classificar per jugar la final contra la Selecció Lanzarote a la qual van vèncer per un ajustat 4-3. Finalment, els Cadets van fer el mateix amb els lanzaroteños i van aconseguir el títol de campions en imposar-se per 2-1.

La Costa Girona Cup és una de les competicions més importants que organitza el Villarreal CF cada temporada que reuneix a l’elit del futbol base nacional des de prebenjamines a cadets –també futbol femení- i es disputa en unes magnífiques instal·lacions de 13 camps de gespa natural.