skip to content
Tribut a una dècada com groguets
Tribut a una dècada com groguets

El Villarreal ha reconegut la trajectòria de 16 futbolistes que complixen deu anys vestint l’elàstica groga

Un reconeixement al compromís i la passió per uns colors. El Villarreal CF ha rendit tribut a 16 dels seus futbolistes per complir una dècada defenent l’elàstica groga. L’acte d’homenatge, celebrat sobre la gespa de l’Estadio de la Cerámica, va estar liderat pel president Fernando Roig, que va entregar personalment el tradicional submarí de ceràmica a cadascun dels guardonats.

L’esdeveniment també va comptar amb l’assistència de diversos membres del consell d’administració, així com de Miguel Ángel Tena, director de futbol del Villarreal; Pablo Cañada, director de futbol base; i Sergi Campos, coordinador del Villarreal Femení.

Entre els homenatjats, va destacar la presència dels futbolistes del primer equip Gerard Moreno i Alfonso Pedraza, així com les jugadores del Villarreal Femení Cristina Cubedo i Lucía Gómez. La resta de canteranos que van rebre este especial obsequi per la seua trajectòria de 10 anys en el club van ser Aitor Gelardo (Villarreal B), Pau Navarro (Villarreal B), Pedro Luque (Juvenil Roda), Gerard López (Juvenil C), Aimar Traver (Juvenil C), Óscar Shimelis Gil (Juvenil B), Teo Bou (Juvenil B), Álvaro Alcaide (Juvenil B), Ángel Liberós (Cadet B), Unai Sellés (Cadet B), Daniel Sasha (Cadet B) i Alejandro Chavero (Cadet B).

Compartir.