skip to content
Torna la tecnificació del Villarreal!
Torna la tecnificació del Villarreal!

L’activitat tindrà lloc els diumenges de 16.00 a 20.00h a la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica

El Villarreal ha obert la inscripció per al curs de tecnificació 23-24, un renovat programa de desenvolupament per a jugadors i jugadores de futbol base que vulguen millorar les seues habilitats futbolístiques, independentment del club en el qual juguen.

Aquesta activitat, que començarà el 24 de setembre, tindrà lloc els diumenges de 16.00 a 20.00 hores a la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica. Com és habitual, estarà dirigit per als joves talents de categoria prebenjamí a juvenil.

El programa de desenvolupament és molt complet i aborda el futbol des d’un enfocament multidisciplinari. Aquest nou curs se centra en aspectes formatius del joc, treballa el desenvolupament motriu i coordinatiu dels jugadors, així com la millora del gest tècnic.

A més, també incideix en l’aprenentatge de posicionament tàctic i en l’estudi i realització de tasques i moviments específics de cada demarcació, cal destacar que el Villarreal CF ofereix la possibilitat de dur a terme tecnificació exclusiva per als porters.

La inscripció al curs de tecnificació inclou un equipament complet del Villarreal CF (samarreta, pantalons i dessuadora), un quadern de seguiment i evolució del desenvolupament de les sessions preparades sota la direcció dels entrenadors del Villarreal CF. A més, el club obsequia als participants amb una entrada doble per a un partit del Villarreal B.

Els participants també comptaran amb cobertura mèdica, hidratació i fruita en cada entrenament, així com un diploma de participació personalitzat pel Villarreal CF.

Apunta’t ja!

Compartir.