skip to content
“Soc positiu amb l’equip”
“Soc positiu amb l’equip”

Fernando Roig va repassar la situació actual del club durant la Junta General d’Accionistes

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, va comparéixer ahir a la vesprada a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza per la celebració de la Junta General d’Accionistes del club. En l’acte, el màxim mandatari de l’entitat groga va aprovar els comptes de la temporada 2021/22 i va donar el vistiplau al pressupost de la present temporada.

Així mateix, Roig va repassar l’actualitat esportiva de l’entitat, l’estat de les obres de remodelació del Estadio de la Ceràmica i va fer una crida a l’afició a la qual va insistir de la importància d’animar als tres principals conjunts del Villarreal per a complir els seus objectius. Aquestes van ser les declaracions més destacades de la seua compareixença:

Situació econòmica del club

“És un any complicat a nivell econòmic per a la gran majoria dels clubs, però nosaltres tractarem d’aconseguir l’equilibri econòmic com tots els anys, que és el principal objectiu del club”.

Obres del Estadio de la Ceràmica

“Remodelarem un camp en menys de set mesos. Això és una cosa històrica i, quan la gent ho veja el dia 31 de desembre, -que no estarà totalment acabat, però sí disponible per a la pràctica del futbol- el valorarà. Una constructora de Vila-real farà una labor històrica en set mesos”.

Sensacions sobre l’equip

“Tinc una sensació positiva. Els que estem dins del club, jugadors, entrenadors i, sobretot, l’afició, hem de portar l’equip cap avant. Jo ho veig bé. El dia 20 tenim el primer compromís després de l’aturada pel Mundial de Qatar en Guijuelo i hem de superar-lo”.

La força de l’afició

“El Villarreal CF és l’únic equip d’Espanya amb un club en primera divisió i un altre en segona. No hem de perdre la perspectiva d’aquesta situació perquè és una cosa única en el nostre futbol i hem de valorar-lo. Tenim una gran afició i cal demostrar-ho animant cada cap de setmana al primer equip en l’Estadi de la Ceràmica, però també al filial. Els xics del Villarreal B són el futur i necessiten el suport de tota l’afició”.

Compartir.