Talent i treball per a guanyar a l’Alcorcón
Talent i treball per a guanyar a l’Alcorcón

Miguel Álvarez creu que sumant aquests factors es pot superar a l’equip madrileny el dissabte a les 21h

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit enfront de l’AD Alcorcón, corresponent a la jornada 8 de LALIGA Hypermotion, que tindrà lloc aquest dissabte a les 21.00 hores en l’Estadi de la Ceràmica. La casa de tots els groguets ha de ser un fortí davant el conjunt madrileny.

Aquestes són les declaracions del tècnic groguet:

El bon estat de l’equip
“L’equip arriba genial en tots els aspectes, tant a nivell físic com mental. A més, sempre estem contents amb el treball que estem fent, així que després de guanyar, encara més”.

El rival
“És un partit com tots. Tots els equips, independentment del nivell, molt disputats. L’Alcorcón de tres partits fora ha fet 4 punts, en camps com el del Valladolid. Fa més del que els punts diuen. Les seues fortaleses apareixen fora de casa. Espere un partit, que continuem creixent, com fem setmana rere setmana”.

Nivell
“Tenim molt a millorar, perquè, per exemple, sense pilota encara ens queden coses. Això només s’aconsegueix millorant-ho individualment. La suma de tots ells és el que ens fa millor. Estem en un bon nivell a casa, però fora hem donat massa facilitats i això hem de millorar-ho.
A casa hem disputat els tres partits que hem jugat. Ens falta controlar coses que són bàsiques”.

Bon nivell ofensiu a casa
“Tenim molt talent i sumat al treball, ixen les coses. Hi ha jugadors com Forés o Jorge, que ho estan aprofitant. A dalt tenim molt bon nivell. Estem en el camí que tot es conjumine: ser més forts defensivament i en conseqüència tindrem més sensacions”.

Afició
“Donar-los un missatge de fer un bon futbol. Aquesta setmana he llegit que vindran els xavals a animar, que valen per uns quants més. Crec que és una gran notícia per a l’equip perquè ens donen suport moltíssim”.

Per a veure la roda de premsa completa punxa el vídeo.

Compartir.