Sense premi davant el Madrid CFF (2-0)

El Villarreal Femení no va saber sobreposar-se als dos gols matiners del conjunt madrileny

El Villarreal Femení, que portava tres partits puntuant de manera consecutiva, tancava el 2023 en el difícil camp del Madrid CFF, conjunt que lluitava per la segona plaça, i en el qual no va saber sobreposar-se als dos gols matiners que van marcar les locals Racheal Kundananji i Cris Librán en els primers 25 minuts del joc.

En la primera part, el Madrid CFF amenaçava a la portera grogueta Carmen Carbonell des de ben d’hora. De fet, en el minut 13, Young Dj. realitzava un gran xut que es desviava en l’últim sospir. No obstant això, pocs minuts després, Racheal Kundananji no perdonava. L’atacant del conjunt local aprofitava un rebutge per a marcar el primer (1-0). A penes 5 minuts després, va anar Cris Librán qui ampliava l’avantatge en el marcador (2-0). A partir d’aquest moment, el conjunt de Sara Monforte es reorganitzava, aconseguint mantindre més l’esfèric i podent crear més perill en la faceta ofensiva. Així doncs, les grogues van gaudir de fins a 3 ocasions abans del descans, però sense fortuna.

Després del pas pels vestuaris, el Villarreal Femení va aconseguir estar més ben posicionat sobre el terreny de joc, mantenint més la pilota i generant accions ofensives perilloses. De fet, Claudia Iglesias va tindre una bona ocasió, però l’esfèric va marxar per damunt de la porteria. Minuts després, Kayla McKenna rematava de cap, encara que sense premi. En la faceta defensiva va destacar l’espectacular parada de Carmen Carbonell en un mà a mà liderat per Racheal Kundananji en el minut 66 del partit.

El pròxim partit del Villarreal Femení serà el dissabte 6 de gener, a les 20.30 hores, contra el Levante UD en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

Madrid CFF: Paola; Monica, Villafañe, Cometti; Ruth (Itzi, m. 61), Young Ju, Karen, Cris Librán (Lucía P., m. 75), Esther (Laurita, m. 61); Rachael i Luany (Aida, m. 75).

Villarreal Femení: C. Carbonell; Nerea, Ainoa, Giménez, Raquel; Claudia I. (Queralt, m. 73), Soldevila, M. Llompart (F. Lara, m. 62); Kanteh, McKenna (Tere, m. 85) y Lucía G. (Lucía R., m. 46).

Gols: 1-0. Min. 20: Racheal. 2-0. Min. 25: Cris Librán.

Àrbitra: Elena Peláez Arnillas (Comité Castellanoleonés). Targeta groga a la jugadora visitant Claudia Iglesias.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 12 de la Liga F disputat en l’Estadi Fernando Torres.