skip to content
Sara Monforte: “Hi ha molta moral després de tres victòries”
Sara Monforte: “Hi ha molta moral després de tres victòries”

El Villarreal Femení busca ampliar la seua dinàmica positiva davant un dur rival com és la Real Sociedad (dissabte, 18.30 hores)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra la Real Sociedad (dissabte 17, 18.30 hores) en el Mini Estadi, en el qual les groguetes buscaran ampliar la seua dinàmica positiva. 

Aquestes són les declaracions de la preparadora castellonenca:

Com arriba l’equip

“Com en les últimes jornades, estem totes menys Irene Miguélez. Hi ha molta moral després de tres victòries consecutives. Som capaços de guanyar a qualsevol, però tenim els peus en la terra i continuem treballant”.

A per la quarta victòria consecutiva

“Tant de bo es puga donar així. Tenim el rival més complicat de les últimes setmanes. La Real Sociedad és dels millors equips de la lliga, amb un dels millors entrenadors i jugadores molt interessants. Una de les coses que hem millorat és en les dues àrees”.

Les claus

“Contrarestar el seu joc posicional perquè és un dels equips que millor tracta la pilota i tenen jugadores determinants com Nerea Eizaguirre. Hem de tindre més la pilota i millorar en les segones parts. Ens costa gestionar el partit quan ens posem per davant”.

L’afició

“Sempre ens hem sentit secundades per l’afició. El dia del Betis va ser molt bonic. És molt gratificant perquè en les últimes setmanes hem pogut retornar a l’afició el seu suport, que en moltes ocasions no havíem pogut. Hi ha eixa comunió”.

Primera triple victòria del Submarí?

“Tant de bo. Som l’únic club que té tres equips professionals. Es dona poc valor al Villarreal en aquest aspecte. Tant de bo aquesta setmana puguem guanyar els tres equips perquè es veja reflectit tot el treball. L’altre dia, en guanyar al Valencia CF, vaig dir que era molt important per al club guanyar al màxim rival i per a nosaltres és un orgull donar alegries al club. Per a nosaltres és molt important que se senten orgullosos del Femení”.

Compartir.