skip to content
Sara Monforte: “És un partit de més de tres punts”
Sara Monforte: “És un partit de més de tres punts”

Les groguetes s’enfronten al Real Betis el dissabte a les 18.30 hores en el Mini Estadi

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al primer partit de la segona volta contra el Real Betis, que tindrà lloc el dissabte a les 18.30 hores en el Mini Estadi. Les groguetes són conscients de la importància d’aquest partit, encara que, al seu torn, no és el determinant, pel fet que quedaran encara altres 14 partits per davant. 

Aquestes són les declaracions de la preparadora castellonenca:

Una nova final?

“No serà gens fàcil. Ja en la primera volta el Betis ens va guanyar i ens va posar les coses molt difícils. És un partit de més de tres punts. Elles venen de diverses derrotes consecutives i necessiten canviar eixa dinàmica. Serà un partit difícil perquè María Pry és una molt bona entrenadora i segur que serà complicat”.

La importància de l’afició

“Ara tenim molts partits a casa que són contra rivals directes. Poden ser decisius per a no haver de patir fins al final. Sempre és bonic que vinga molta gent al Mini Estadi i per a les jugadores és molt important”.

Debut de Thaís Reiss

“És una jugadora bastant diferent. Té moltíssima qualitat a la seua cama esquerra. Ens pot vindre molt bé perquè té moltíssim gol. Està molt implicada i està entrenant de manera excepcional. Ens pot aportar poder ofensiu”.

Com arriba l’equip?

“Estem en un bon moment. Hem recuperat a molta gent. Les jugadores estan en una bona dinàmica i es troben bé tenint clar el que han de fer. Tenim molt bon grup i l’altre dia a Huelva es va veure que vam saber patir per a sumar els tres punts”.

Possibles claus del partit

“Sobretot la solidesa defensiva, que és el que ens ha anat donant els punts que tenim. Quan hem sigut forts ens han creat poques ocasions”.

Buscant la tranquil·litat

“De moment és difícil, però en això estem. La idea és poder arribar a dins d’unes jornades i poder estar més tranquil·les. Sempre voldrem més. Al final són reptes que et vas marcant. Estic convençuda que enguany ens arribarem al final patint. És complicat perquè hi ha molts equips ací a baix que tenen molt bones plantilles. Puntuar en Liga F és complicadíssim”.

Compartir.