Placeholder canvas
Ramón Nebot, el primer vila-realenc que va jugar en Primera
Ramón Nebot, el primer vila-realenc que va jugar en Primera

El tercer capítol de ‘Memorias del Centenario’ repassa la trajectòria del mític porter del club groc

El Villarreal CF publica el tercer capítol de ‘Memorias del Centenario’, que se centra en la impressionant figura de Ramón Nebot, el primer futbolista vila-realenc que va arribar a jugar en Primera Divisió.

José Ramón Nebot Canós (27/06/1910), llegendari porter de Vila-real, es va forjar en el CD Villarreal on va jugar abans de defensar les elàstiques del CD Castellón, Real Madrid i Valencia CF. Durant la Guerra Civil, es va exiliar i va jugar en el Girondins de Bordeus per a tornar després de la contesa i tornar a vestir els colors del CA Foghetecaz.

Aquest especial reportatge centrat en la brillant trajectòria de Ramón Nebot, compta amb els testimoniatges de Julio Nebot, net del mític porter vila-realenc; i Julián García Candau, prestigiós periodista de Vila-real.

Contribueix en la construcció de l’Arxiu Històric!

Amb motiu del centenari del club, el Villarreal CF ha impulsat la creació de l’Arxiu Històric, un projecte l’objectiu del qual és reunir tot tipus de material vinculat al club, que permeta reconstruir i tornar a gaudir dels diferents passatges de la història del Submarí.

Aquesta és una iniciativa que, l’any de centenari del club, arriba per a quedar-se i amb la missió de recuperar les nostres arrels i enfortir els fonaments del club d’ara en avant. Per a dur-la a terme, el Villarreal CF convida als seus aficionats al fet que donen a conéixer fotos, vídeos, objectes o documents que puguen resultar d’utilitat per a formar un arxiu històric de qualitat.

Els aficionats poden contactar amb el club per a col·laborar en la iniciativa emplenant un formulari en línia, per telèfon (964 500 250) o acudint a la Tenda del Centre (dimarts i dimecres de 10.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores).

Ajuda’ns!

Compartir.