Derrota del Villarreal Femení davant el Granada (1-2)

Les groguetes van meréixer molt més davant un rival directe per eludir el descens

El Villarreal Femení va perdre davant el Granada en un partit en el qual les groguetes van meréixer un millor resultat (1-2). El conjunt nassarita es va avançar 0-2, mentre que un gol de McKenna va donar emoció als instants finals.

El partit era molt important. Tots dos equips lluiten aquesta temporada per eludir el descens de categoria i la tensió es notava en l’ambient. Empatats a punts en la taula, un triomf suposava un baló d’oxigen de cara a la resta de campanya.

Les groguetes van començar entonades, amb Fatou Kanteh creant perill per la dreta i María Llompart per l’esquerra. Malgrat això, va ser el conjunt nassarita el que va aconseguir avançar-se en el marcador en el minut 27. Carlota Suárez va cabotejar a la xarxa un centre des del costat esquerre. Tocava remuntar.

Va tindre l’empat en les seues botes Nerea amb un xut llunyà que a punt va estar d’entrar per tota l’esquadra. No ho va fer per una miraculosa intervenció de Sandra.

La segona part va començar amb males notícies per a les grogues. Laura Pérez va centrar des de la banda dreta i la pilota va acabar entrant pel segon pal davant la sorpresa de totes les persones que van presenciar el partit en el Mini Estadi. Autèntica mala sort per al Villarreal Femení. El partit estava sent igualat i el marcador era 0-2.

Les groguetes van continuar intentant-ho. Un gol els ficava en el partit. Ho va aconseguir Kayla McKenna en caçar una pilota solta en l’àrea i espentar-la a la xarxa. Havia partit. Màxima emoció (1-2, m. 68).

Lucía Romero va tindre l’empat poc després, però el seu xut des de la frontal d’àrea va acabar estavellant-se en el pal. També va poder marcar McKenna amb una vaselina que tampoc va entrar. Mare meua.

Malgrat els intents, el marcador ja no es mouria. El pròxim partit de les groguetes serà fora de casa contra l’Athletic Club (dissabte, 18.00 hores). La lluita continua.