Radiografia del Villarreal B i la seua brillant campanya en Segona Divisió
Radiografia del Villarreal B i la seua brillant campanya en Segona Divisió

Miguel Álvarez ha brindat l’oportunitat a un total de 32 futbolistes al llarg de la temporada

El Villarreal B és de Segona Divisió. El conjunt dirigit per Miguel Álvarez va aconseguir l’objectiu de la permanència amb dos compromisos d’antelació, en la jornada 40, després d’empatar en el camp de Las Palmas (1-1) gràcies a un gol de Mbacke en la segona meitat.

Després de 42 partits, el filial groc ha acabat el campionat en 18a posició, amb 50 punts i un ampli matalàs de sis punts sobre la zona de descens. El balanç de partits és de 13 victòries, 11 empats i 18 derrotes. El Mini Submarí s’ha mostrat especialment fort a casa, aconseguint 9 victòries i sis empats entre els seus xocs en el Mini Estadi i l’Estadi de la Ceràmica.

A més d’aconseguir l’objectiu esportiu, Miguel Álvarez ha complit amb escreix en l’aspecte formatiu, donant-li l’oportunitat de jugar en Segona Divisió a 32 futbolistes: Iker Álvarez, Jorgensen, Gianni, Carreira, Migue Leal, Dela, Mbacke, Pablo Iñiguez, Hugo Pérez, Abraham, Dani Tasende, Carlos Romero, Alberto del Moral, Carlo, Lozano, Pacheco, Geralnik, Rodrigo Alonso, Liberman Torres, Dani Clavijo, Dani Requena, Tiago Ojeda, Nikita Iosifov, Iker Goujon, Ramón Terrats, Haissem Hassan, Diego Collado, Javi Ontiveros, Álex Forés, Juan Carlos Arana, Álex Millán i Fer Niño.

Dels 32 jugadors amb participació al Villarreal B, 26 han debutat en la Segona Divisió de la mà del tècnic de Jaén (menys Sergio Carreira, Sergio Lozano, Javi Ontiveros, Ramón Terrats, Pablo Iñiguez i Haissem Hassan). Una fantàstica oportunitat per a molts dels joves talents que van recalar a Miralcamp durant la seua etapa formativa amb el ferm propòsit de convertir-se en futbolistes professionals.

La joventut és una altra de les grans virtuts d’aquest equip. La mitjana d’edat del Villarreal B aquesta temporada ha sigut de 21,65 anys, xifra notablement inferior a la de la resta de conjunts de Segona Divisió.

Registres individuals del Villarreal B:

  • Màxims golejadors: Diego Collado i Sergio Lozano, 5 gols
  • Més partits: Fer Niño, 39 partits
  • Més minuts: Del Moral, 3329 minuts
Compartir.