Placeholder canvas
“Volem ser pràctiques i revertir la imatge a casa”
“Volem ser pràctiques i revertir la imatge a casa”

Sara Monforte advoca per buscar l’efectivitat i forçar desajustaments en el treballat entramat defensiu del Sporting Club de Huelva

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, ha comparegut aquest divendres davant els mitjans de comunicació per a analitzar el partit davant l’Sporting Club de Huelva, que es disputarà aquest diumenge, a partir de les 12.00 hores, en el Mini Estadi.

La preparadora grogueta ha lloat el nivell defensiu del conjunt andalús: “És un equip molt rocós i que trau partit a les transicions ràpides. Espere un partit similar al de l’any passat”.

Per a obtindre el primer triomf en el Mini Estadi, Sara Monforte assenyala que el camí és advocar per ser pràctiques, com en els partits a domicili: “Hem d’agafar d’exemple alguns partits fora de casa. Sense anar més lluny l’últim triomf davant l’Alhama. Hem de jugar més semblant al que intentem fora que al que hem jugat a casa fins ara. Tornem a jugar a casa i hem de fer un pas per a millorar i donar bona imatge davant la nostra afició”.

Així mateix, l’entrenadora del Villarreal Femení ha reconegut que l’equip es troba amb confiança i en la línia d’aconseguir l’objectiu: “Estem amb moral i tenim clar que l’objectiu és la permanència. Hem reflexionat sobre les nostres expectatives en els partits i ara creiem que rectificar alguns plantejaments de partit”.

Finalment, Sara Monforte ha elogiat el bon fer del seu pròxim rival i ha donat la recepta per a aconseguir la victòria: “Hem de ser pràctiques, saber a què juguem, portar a terme el pla de partit i mantindre’ns concentrades. El Huelva és un equip que porta anys en primera, sap al que juga i fa un treball molt bo. És molt difícil superar-li. Té un gran bloc defensiu. Hem de buscar els punts més febles o aprofitar quan ataquen i deixen més espais”.

Compartir.