Punt de fe (2-2)

El Villarreal B continua invicte en el Mini després d’empatar contra el CD Tenerife

Els homes de Miguel Álvarez tiren d’èpica per a seguir sense conéixer la derrota a casa després de remuntar un 0-2 del conjunt tinerfeny. El partit es va posar molt costera amunt, però gràcies a una reacció espectacular i als gols d’Ontiveros i Collado es va aconseguir un punt molt valuós.

El filial groc afrontava aquest partit amb sensacions positives després de la meritòria victòria en Cartagonova (1-0) entre setmana gràcies a un gol de Pacheco. L’inici de partit va ser per a l’equip de Tenerife, que als pocs minuts va tindre una clara ocasió de gol després d’un centre lateral. Aquest lleuger domini es va consagrar amb el primer gol del partit després d’un rigorós penal comés per Dela. Elady va ser l’encarregat d’anotar la pena màxima.

Amb el pas dels minuts, els homes de Miguel Álvarez van reaccionar i van començar a controlar la possessió. La primera ocasió dels locals va ser en el minut 25 després d’un gran centre de Tasende que rematava Colllado a les mans del porter visitant. No obstant això, era el CD Tenerife el que marxava als vestuaris amb avantatge.

La segona part començava igual que la primera, amb gol visitant. Mellot era l’encarregat de rematar un centre lateral que, després de la revisió del VAR, posava el 0-2. El filial groguet va reaccionar als pocs minuts i va posar el 1-2 després d’un penal provocat per Collado. Ontiveros va ajustar a la perfecció el llançament i el va fer impossible per a Juan Soriano.

Amb el 1-2, els homes de Miguel Álvarez es van llançar a per l’empat. El domini era total, però sense cap ocasió clara. Després d’una bona combinació a la vora de l’àrea, l’àrbitre va assenyalar una falta molt perillosa a favor del Mini Submarí. Javi Ontiveros va col·locar un centre perfecte al cap de Collado i aquest va posar el 2-2 amb una rematada precisa.

En els últims compassos, un Villarreal B llançat va buscar la victòria, però no va poder ser. Malgrat no aconseguir la remuntada definitiva, aquest és un punt que confirma a l’equip en la zona mitjana amb 28 punts.

El pròxim partit del Mini Submarí tindrà lloc el dissabte 17 de desembre a les 18.30 hores en el Mini Estadi davant la UD Las Palmas.

Fitxa tècnica

Villarreal B: Iker Álvarez; S. Carreira (min.15, M.A. Leal), P. Iñiguez, Dela, Tasende; Pacheco (min.59, J. Ontiveros), A. Del Moral, Carlo, Haissem (min. 83, Arana); Fer Niño (min. 59, Fores) i D. Collado.

CD Tenerife: Juan Soriano; Mellot, Sergio Glez., Sipcic, Aitor Buñuel; Mo Dauda (min. 65, Shashoua), Jose Angel (min. 59, Aitor Sanz), Javi Alonso (min. 65, P. Larrea), Elady; I. Romero i Borja Garcés (min. 86, Selma).

Àrbitre: De la Font Ramos (Col·legi Castellà- Lleonés). Va amonestar als locals Carlo i Arana i als visitants Sipcic, Elady i Sergio Glez.

Gols: 0-1. Min. 13: Elady. 0-2. Min. 54: Mellot. 1-2. Min. 61: Ontiveros. 2-2. Min. 79: D. Collado.

Incidències: Partit entre el Villarreal B i el CD Tenerife, corresponent a la jornada 20 de LaLiga SmartBank, celebrat en el Mini Estadi davant 1465 espectadors.