Polèmic empat davant el Sevilla (1-1)

Sevillans i groguets es van repartir els punts en un partit marcat per la polèmica final

El Sevilla FC i el Villarreal CF es van repartir els punts en el partit celebrat durant la vesprada del diumenge en l’Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán. Kike Salas va avançar als locals en el minut 75 i José Morales, només un minut després, va igualar definitivament el duel.

En l’Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán es veien les cares dos equips amb la imperiosa necessitat de guanyar. El Villarreal CF arribava a Nervión en el millor moment de la temporada després de sumar tres triomfs de tres possibles des de l’arribada de Marcelino a la banqueta groga i amb l’objectiu de continuar escalant posicions en LALIGA. El Sevilla, per part seua, va caure derrotat en el seu últim compromís de lliga davant la Real Sociedad (2-1) i tractaria de véncer al Submarí Groc per a revertir la situació.

El Sevilla FC va pressionar molt a dalt l’eixida de pilota del Villarreal CF durant el primer tram del partit. Els grocs, precisos en la col·locació i la passada, no es van veure incomodats i van superar en diferents ocasions l’aclaparament dels locals, motivats també per l’alé de la seua afició.

La primera arribada del partit del Villarreal va arribar en una mala eixida de pilota del Sevilla en la qual Dmitrovic li cedia la pilota a Álex Baena que li l’entregava a Gerard Moreno i el català obria a la banda perquè Altimira posara una pilota al cor de l’àrea que només un defensor local va evitar que rematara un atacant groc.

Morales, encara en el primer temps, va gaudir de dues oportunitats al contraatac en les quals no va aconseguir trobar l’espai per a la finalització.

L’equip entrenat per Diego Alonso va embotellar al Villarreal en els últims minuts del primer acte i, a través de centres laterals, va avassallar a un Submarí que va saber patir i mostrar-se sòlid en defensa per a no encaixar abans del descans.

Així, l’empat inicial es mantenia al final dels primers 45 minuts en l’Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán.

El Villarreal va eixir de manera excel·lent a l’inici del segon temps i, en tot just tres minuts, va tindre dues oportunitats molt clares per a posar-se per davant. Primer Álex Baena, que després de controlar dins de l’àrea un gran passe filtrat de Pedraza, disparava amb la seua cama menys hàbil una pilota que repel·lia Dmitrovic.

I tan sols dos minuts més tard, Altimira es treia de la cistella una passada mesurada per a un Juan Foyth que arribava de segona línia i, després d’apurar línia de fons, treia una passada de la mort a Morales que va tallar en últim moment Nianzou per a evitar la rematada del comandant.

El quadre sevillà va començar a créixer durant el segon acte i, amb les constants aparicions de Juanlu Sánchez i Lucas Ocampos per la banda dreta, van bombardejar l’àrea groga amb centres al capdavant d’En-Nesyri.

Marcelino va moure la banqueta i va introduir un doble canvi en el minut 70 de partit. Capoue i Alberto Moreno van ingressar en el terreny de joc per Altimira i Santi Comesaña.

En el minut 75 de partit el Sevilla s’avançava en el marcador. Kike Salas rematava un centre de Pedrosa al fons de la xarxa.

I quina reacció del Villarreal! Un minut després del punt local, Alfonso Pedraza posava un centre ras que trobava a un José Morales que estirava la cama per a manar la pilota al fons de la porteria i posar l’empat.

En el minut 84 de partit el físic castigava el Submarí. Alberto Moreno, que havia ingressat fa pocs minuts, havia d’abandonar el terreny de joc deixant el seu lloc a Ilias Akhomach. Així mateix, Francis Coquelin, entrava en el lloc de Dani Parejo i, nou mesos després, tornava a sentir-se futbolista.

En l’última jugada del partit Ben Brereton, només contra el món, va iniciar una jugada maradoniana que va finalitzar amb un excels gol que l’àrbitre del partit anul·laria posteriorment després de consultar-lo amb el VAR per una suposada falta del davanter xilé a Kike Salas.

Fitxa técnica:

Sevilla FC: Dmitrovic; Juanlu, Nianzou (min. 72, Kike Salas), Gudelj, Acuña (min. 46, Pedrosa); I. Rakitic, Fernando, Sow; L. Ocampos, Lukébakio i Y. En-Nesyri.

Villarreal CF: Jörgensen; Foyth, R. Albiol, J. Cuenca, A. Pedraza; A. Alti (min. 70, Alberto M. (min. 83, I. Akhomach), Santi C. V. (min. 70, Capoue), Parejo (min. 83, Coquelin), Álex B., Gerard i A. J. Morales (min. 89, Ben Brereton).

Gols: 1-0. Min. 75: Kike Salas. 1-1. Min. 76: A. J. Morales.

Àrbitre: Díaz de Mera Escuderos (Comité Castellanomanxec). Va amonestar al local Juanlu i als visitants A. Pedraza y A. Alti.

Incidències: Partit entre el Sevilla FC i el Villarreal CF corresponent a la jornada 15 de LALIGA EA Sports disputat en l’Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.