skip to content
Pau Navarro, groguet al cub
Pau Navarro, groguet al cub

El defensor del Juvenil A, acabat de renovar, ha jugat en tres equips de la Cantera Grogueta aquesta temporada

Pau Navarro, l’únic jugador de la pedrera del Villarreal que és groguet al poal. I és que el defensor del La Vilavella, amb fitxa del Juvenil A, ha tingut minuts oficials amb tres equips en la present campanya. El club ha volgut retindre a esta perla del futbol provincial, que va renovar dimarts passat fins a 2027.

El central, un dels baluards de la província en la Cantera Grogueta, es troba en dinàmica del Villarreal C, amb el qual ha disputat un total d’11 partits, però també va arribar a debutar amb el Mini Submarí en LALIGA Hypermotion davant el CD Tenerife en un xoc en el qual va haver de traure la seua arpa per a ajudar a defensar el 0-1 en l’Heliodoro Rodríguez López.

Fa poc més d’una setmana, Pau es va unir a les files del Juvenil A per a sumar efectius en la convocatòria de Copa del Rei de l’equip de Mario Bárcena. L’actuació del de La Vilavella en el Municipal d’Horta no va deixar indiferent a ningú, ja que va ser l’autor del gol de la victòria (0-1) en el minut 117 de la pròrroga davant una escola de prestigi a Catalunya com és la Damm. A més, del seu potencial defensiu i en eixida de pilota, la seua presència va ser crucial per a certificar el passe a huitens amb este punt i preparar-se per a rebre al Mallorca a casa.

El cas de Pau Navarro és d’allò més particular. A alguns els podria recordar al cas de Jorge Pascual durant la temporada passada, però el ‘León’ va passar directament del Villarreal C al primer equip sense disputar ni un sol minut amb el filial, al qual sí s’ha unit amb grans actuacions enguany en Segona Divisió.

Tres pobles de la província representats

A més de representar a tres equips de la Cantera Grogueta, Pau Navarro fa el propi amb tres municipis de la província. I és que Pau, natural de La Vilavella, estiueja a la platja de Nules i es ‘va créixer’ a Segorbe, on anava al col·legi, ja que el seu pare era professor d’eixe mateix centre. Així doncs, la jove promesa conserva amics en les tres localitats per igual i se sent orgullós de ser part de cadascun d’ells.

Compartir.