skip to content
Parejo: “Estic feliç de seguir en un club espectacular”
Parejo: “Estic feliç de seguir en un club espectacular”

El migcampista madrileny continuarà al Villarreal CF fins al 30 de juny del 2026

Satisfacció. El migcampista madrileny del Villarreal CF, Dani Parejo, s’ha mostrat exultant en la roda de premsa de la seua renovació. El ‘10’, que seguirà vestit de groc fins al 30 de juny del 2026, mira al futur amb il·lusió.

Feliç per seguir

“Estic content i feliç, una renovació sempre és motiu d’alegria. Des que he arribat a aquest club sempre ho he dit, el coneixia perquè el tenia molt a prop, i des que he arribat sempre he dit que és un club espectacular. Un club que fa que siga molt fàcil tot, ja que posa tot perquè així siga. El president, la seua família i la gent del club, treballen perquè així siga. Crec que és un club exemplar en tots els sentits. Estic content per estar dos anys més, i esperant poder ajudar perquè el club continue creixent i millorant”.

Actors per un dia en l’espot de renovació

“Bueno, perquè quan van proposar fer dos o tres vídeos vam decidir fer aquest, perquè també crec que els companys són importants en una renovació. Els va tocar a Étienne i a Pepe, però podria haver sigut qualsevol. Ho vam passar molt bé fent el vídeo, encara que és veritat que vam estar molt més temps del que s’esperava per a fer-ho. Vam riure molt i va ser fantàstic, la veritat és que ens ho vam passar molt bé i crec que ha agradat a tothom”.

Màxim rendiment sobre el camp

“Estic content per jugar tant. Gràcies a Déu que he tingut només un parell de lesions puntuals i muscular només una. Cada vegada hi ha més eines… el menjar, la recuperació, el descans, que són molt importants en el món del futbol, i que t’ajuden també a poder no lesionar-te o a recuperar-te en terminis molts més curts. En el futur pense en el dia dia, em sent molt bé a nivell mental i físic. Jo em sent bé, estic feliç, per a seguir al nivell exigència que té el futbol hui”.

Connexió amb el tècnic

“És veritat que per a mi, Marcelino és dels millors entrenadors que he tingut. És un gran entrenador que treballa molt bé, i a més li conec d’una altra etapa que també va ser molt brillant en èxits. És un entrenador exigent i que prepara molt bé els partits, per la qual cosa pense que és un molt bon tècnic per a un club com aquest”.

Projecte il·lusionant

“Aquesta ha sigut una temporada molt difícil amb molts canvis i dificultats, però ara veig més estabilitat. L’equip té les idees més clares i està més definit. Tothom sap el que et trobaràs. Portem una gran ratxa, que esperem, seguisca en la recta final d’aquesta temporada i en les següents”.

Millora de l’equip

“És veritat que el vam passar malament al principi, a l’equip li va costar i això també ens va afectar a tots. Ara estem canviant tot això, estem més prop d’Europa que del descens, encara que sabem que no és un objectiu fàcil. Aquesta ha de ser la idea ara, la de ser un equip compacte en el qual tot món sume, per a poder acostar al Villarreal on es mereix”.

Anàlisi de l’Atlètic de Madrid

“Aquest dilluns juguem contra un dels millors equips d’Europa, com així ho demostra en la Champions League. És veritat que venen de dos partits seguits perdent, però és el Atleti. Crec que tenen un magnífic entrador i una plantilla espectacular. Estan en quarts de Champions i serà un partit molt difícil. A més, s’estan jugant també la seua plaça en Lliga, ja que estan cinquens ara i s’estan jugant llocs europeus de Champions de l’any que ve. Ells es juguen molt i nosaltres també. Crec que sempre que hem jugat contra ells ací s’han donat partits bonics i agradables. Tant de bo perquè tornar a guanyar a casa, seria molt important per a nosaltres”.

Roig Negueroles: “Parejo és un jugador molt important per al Villarreal”

El conseller delegat del Villarreal CF, Fernando Roig Negueroles, va valorar molt positivament la renovació de Dani Parejo, destacant el seu enorme rendiment des que va arribar al club: “Som ací per a anunciar i presentar la renovació de Dani Parejo, un jugador que com ja vam veure ahir té una ment privilegiada. Ha sigut un futbolista molt important en els èxits que hem tingut. Un jugador que ha disputat quasi el 90% dels minuts. Esperem que ens puga continuar donant eixe rendiment aquests dos pròxims anys. Esperem que puga seguir molts anys jugant al futbol, ja que és que eixos jugadors que li agrada molt el futbol”.

Compartir.