skip to content
Paola Soldevila, eficàcia fins a 2026
Paola Soldevila, eficàcia fins a 2026

La futbolista catalana signatura la seua continuïtat amb el Villarreal Femení per a dues temporades més

El Villarreal CF i Paola Soldevila de la Pisa (07/12/1996, Porrera, Tarragona) han aconseguit un acord de renovació perquè la futbolista catalana continue vestint l’elàstica groga durant dues temporades més. Així, Soldevila continuarà vinculada a l’entitat grogueta fins al 30 de juny de 2026. 

Paola Soldevila va arribar a les files del Villarreal Femení en la campanya 2021/22 amb la missió d’ajudar el conjunt groc a lluitar en la màxima categoria del futbol femení nacional. Des de llavors, la catalana s’ha convertit en una futbolista ‘líder’ dins del vestuari, sent fins i tot la jugadora que compta amb més minuts de tota la plantilla groga. 

Unes dades que avalen la seua eficàcia

En la seua primera temporada, Soldevila va disputar els 30 partits de lliga, sent titular en 28 d’ells, i jugant un total de 2.546 minuts. Seguint eixa línia, la catalana va jugar 2.560 minuts repartits en 29 partits en Lliga F la temporada passada i, en la present temporada 2023/24, ha jugat 1.066 minuts entre els 12 partits que van de Liga F. 

Així doncs, Soldevila es posiciona com la jugadora que més minuts i partits ha disputat entre Primera Divisió i Copa de la Reina amb el Villarreal Femení, sumant ja 75 partits i més de 6.000 minuts en les seues botes. 

Cal recordar, a més, que la catalana va ser la futbolista del Villarreal Femení que més passades efectuades de manera satisfactòria va donar (939) i més pilotes va recuperar (62) i, en la present campanya, lidera novament l’apartat de passades efectuades (420) i és la segona que més pilotes ha recuperat (21).

Compartir.