Pacheta: “Ens ha faltat ser estables”
Pacheta: “Ens ha faltat ser estables”

L’entrenador del Villarreal lamenta que l’equip no haja aprofitat els seus millors moments i reconeix la superioritat rival en l’última mitja hora

L’entrenador del Villarreal, José Rojo ‘Pacheta’, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la derrota grogueta enfront del Girona FC: “Ens hem esvalotat. Tinc la sensació que no hem sigut estables. He de mirar-ho tot de nou per a analitzar-ho i corregir-ho. Hem fet una hora bona, que mostra l’equip que volem ser, tenint la pilota i oportunitats de gol, però la mitja hora ha sigut un descontrol”.

Així mateix, Pacheta s’ha mostrat crític i amb fam de millorar de cara a les pròxims encontres: “Em preocupa tot. Hem d’arreglar aspectes de l’atac i la defensa. Hem estat fantàstics en atac la primera hora i després hem estat inestables en totes dues parcel·les. I això no ens pot passar més. Hem de seguir la mateixa línia que el començament, passe el que passe”.

Finalment, el tècnic groc ha reconegut el bon partit del Girona FC, especialment en la segona part: “El rival ha sigut millor que nosaltres en l’última mitja hora i ens ha castigat. Era un partit important. Ens hem posat fins i tot per davant i no hem sabut manejar aqueixos temps”.

Compartir.