skip to content
Nules gaudeix de la Copa Endavant 3×3
Nules gaudeix de la Copa Endavant 3×3

Més de 135 jugadors van competir en l’Estadi Municipal Noulas Antonio Pérez

Nules va gaudir ahir de la Copa Endavant 3×3! La localitat castellonenca va albergar aquest divertit torneig ahir, dimecres 29 de març, a la vesprada en l’Estadi Municipal Noulas Antonio Pérez. El certamen, organitzat pel Villarreal CF, celebra el centenari de l’entitat per tota la província de Castelló. Fins hui, ja s’ha celebrat en les localitats de Segorbe, Almassora, Benicàssim i Nules.

El certamen esportiu, emmarcat dins de la iniciativa Tour Centenari Groguet, va comptar amb més de 135 participants, entre els 39 equips de les dues categories participants. Els guanyadors van ser Hugo (Groc) i El Trio Calavera (Blau), que van segellar la seua passe a la gran final, que se celebrarà el 10 de juny sobre la gespa de l’Estadio de la Cerámica. A més, tots els jugadors van rebre una samarreta grogueta especial per a disputar el torneig, així com una motxilla amb un pack de benvinguda.

En el lliurament de medalles, van ser presents l’ambaixador del Submarí, Marcos Senna, i Gabriel Torres, regidor d’Esports de Nules.

Així mateix, el Villarreal CF va portar a Nules el trofeu de la UEFA Europa League, un títol collit en 2021 davant el Manchester United a Gdansk (Polònia).

Compartir.