||||

La final del ‘Trofeu Jo Sóc’ arranca amb triomf ‘granota’

07 / 12 / 2019

Els pilotaris del Villarreal Marc, Nacho i Bueno van perdre en l'anada davant De la Vega, Santi i Monrabal II del Levante

Emoció fins al final. Ahir es va disputar l'anada de la gran final del ‘Trofeu Jo Sóc’ de pilota valenciana en el Trinquet Salvador Sagols de Vila-real. La victòria va caure del costat dels pilotaris que representaven al Levante UD (De la Vega, Santi i Monrabal II), que es van imposar als ‘groguets’ Marc, Nacho i Bueno per 45-60. Va ser una partida d'escala i corda trepidant i plena d'espectacle que van poder gaudir en directe els assistents.

El títol encara no està decidit, ja que el xoc de tornada tindrà lloc el dissabte 14 de desembre en el Trinquet Pelayo (València). Si els pilotaris que representen al Villarreal aconsegueixen la victòria es jugaria una pròrroga al millor de tres jocs.

Cal recordar que el Villarreal CF ha sigut el pioner en el fet de vincular futbol i pilota del màxim nivell i ara se suma el Levante UD amb la condició de donar suport i fer més gran l'esport de la pilota valenciana.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL