||||

Per un 'Reptte' de Primera

16 / 09 / 2019

La penya madrilenya El Os Groc complirà la seua promesa, es pujarà a la bici i recorrerà 460 quilòmetres per una bona causa per assistir al partit contra el Real Valladolid

El promès és deute. La penya oficial del Villarreal CF El Os Groc es pujarà a la bicicleta i recorrerà, des de Madrid, 460 quilòmetres per assistir al xoc d'aquest dissabte davant el Real Valladolid en l'Estadi de la Ceràmica (13.00 hores). Aquesta llarga travessia és el resultat de la promesa que van fer els penyistes grocs si el Submarí aconseguia la permanència a Primera Divisió la temporada passada.

A més, aquesta exigent iniciativa compta amb fins solidaris. Amb motiu del viatge a l'Estadi de la Ceràmica i baix el lema 'Per un 'Retto' de Primera', la penya madrilenya, beneficiària de la Graderia Solidària del xoc davant del Real Valladolid, ha recaptat fons per combatre la síndrome de Rett, que es tracta d'un trastorn en el desenvolupament neurològic infantil.

Fins a 13 valents groguets partiran aquest dijous, a les 8.00 hores, des de la tenda de Factory Bike de Leganés per arribar a temps a Vila-real per a la prèvia del partit contra els blanquivioletas. Durant el trajecte, els penyistes, que aniran acompanyats per un cotxe de suport, tan sols faran dues parades, una a Conca i una altra a Sarrión (Terol). Després de completar 460 quilòmetres, l'arribada dels ciclistes a Vila-real, que està prevista a les 11.45 hores de dissabte, comptarà amb una rebuda especial per part dels membres de la directiva del club i l'Agrupació de Penyes del Villarreal CF.

Cal destacar que els seguidors madrilenys del Submarí no viatjaran sols, sinó que fins a 70 ciutadans de Villanueva d'Àvila, localitat que s'ha bolcat amb aquest projecte, es pujaran en busos i presenciaran des de les grades de la Ceràmica el xoc de Lliga del Submarí Groc.

La Graderia Solidària davant el Real Valladolid per la Penya El Os Groc i la seua lluita contra la Síndrome de Rett

El Villarreal CF ha destinat a la Graderia Solidària del xoc davant del Real Valladolid (dissabte, 13.00 hores) a la Penya El Us Groc, que aprofitarà la seua lloable viatge amb bici a Vila-real per a recaptar fons en benefici de la Síndrome de Rett. Des d'aquest dimarts, es podran adquirir entrades a l'Agrupació de Penyes del Villarreal CF per al xoc davant l'equip val·lisoletà a un preu reduït de 10 euros.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL