“No ens han somrigut els temps del partit”
“No ens han somrigut els temps del partit”

Pacheta ha lamentat la derrota i ha reconegut que l’equip ha de ser més fort en la parcel·la defensiva

L’entrenador del Villarreal, José Rojo ‘Pacheta’ ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de la derrota davant l’Athletic Club (2-3). “Estem fotuts per haver perdut. No podem concedir tants gols. Hem de ser molt més forts arrere. No podem concedir eixes pilotes ni espais”, ha reconegut amb fermesa el tècnic groguet.

En la mateixa línia, l’entrenador groc ha assenyalat que ha sigut un partit dur, en el qual ha faltat un poc de fortuna: “No estem amb tanta confiança com deuríem i els equips et castiguen. Ha sigut un partit molt dur per a nosaltres. Perdíem 0-3 en el minut 30 i, malgrat això, hem tingut personalitat. El guió del partit ha sigut molt cruel per a nosaltres. Hem concedit i ells han tingut molt d’encert en la definició des del principi. Tenim el 1-1 i no hem encertat. Els temps del partit no ens han somrigut”.

D’altra banda, Pacheta ha destacat també alguns aspectes positius del duel: “No ha sigut un partit tan dolent per a anar 0-3. Hem xutat més que mai, però no hem tingut encert. Si no hagueren entrat els dos gols al final, diria el mateix. Hem fet coses bones amb 0-3 perdent, que no és fàcil. Davant un rival que pot partir-te. No hem fet un partit tan dolent”.

Compartir.