skip to content
Miguel Álvarez: “Sabem els punts de millora”
Miguel Álvarez: “Sabem els punts de millora”
||||

El tècnic groguet destaca la importància de puntuar en La Romareda (dissabte, 16.15 hores) davant el Real Zaragoza

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra el Real Zaragoza, corresponent a la jornada 11 de LaLiga SmartBank, que tindrà lloc aquest dissabte a les 16.15 hores en La Romareda. El preparador groguet va destacar la necessitat de puntuar fora per a guanyar consistència com a equip en LaLiga SmartBank, a pesar que els números generals són bons i superen les expectatives.

Aquestes són les declaracions del tècnic de Jaén:

Marató de partits

“És el que ens toca en Segona A. Ens hem d’acostumar a això. També hem tingut la sort de no haver de viatjar entre setmana. Ells han hagut de tornar de Santander. Ho competirem amb la major il·lusió. Nosaltres sempre fem canvis; l’altre dia vam fer cinc. L’equip està bé.

Superant les expectatives

“Estem per damunt de les expectatives. Ara tenim 13 punts, encara que no tenim més per falta de consistència. No és cap novetat. Ens passa cada any perquè tenim molta gent jove. Hi ha un procés i l’error és part d’aqueix aprenentatge. Ens falta consistència sense pilota, però és de bojos que siguem el màxim golejador en Segona. Els xics tenen molt interioritzat el que han de treballar i quins són els nostres punts de millora”.

El rival

“Els equips de Carcedo són molt treballats. Ja ho vam veure a l’Ibiza. És un equip molt treballat i amb molta intensitat, però, com diuen, gols són amors. Esperem un camp ple i gaudirem del partit”.

Afició desplaçada

“Volem donar les gràcies a la gent que es desplaça a Saragossa perquè serà una de les primeres vegades que ve gent a ajudar-nos excepte en les promocions. Estem molt contents i li ho agraïm”.

Guanyar per a agafar impuls

“El repte més important és guanyar fora. És veritat que guanyem a Santander i empatem a Màlaga i tenim bons números per a ser un filial, però som exigents i hem de ser més competitius fora sense pilota, en les vigilàncies, a pilota parada, etc. Això ens donarà consistència com a equip i a ells individualment per al futbol professional. Seria una xutada increïble guanyar a Saragossa, però també a nivell de puntuació perquè a casa no puntuarem sempre. Hem de guanyar en consistència futbolística i complicar les coses al contrari durant els 95 minuts. Vull escoltar el mateix que l’any passat que no semblem un filial”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo

Compartir.