Torna el campus Estadio de la Cerámica!
Torna el campus Estadio de la Cerámica!

L’activitat se celebrarà de l’1 al 5 de juliol i del 8 al 12 de juliol en el feu groc

El Villarreal CF ja ha obert les inscripcions per a apuntar-se al seu Campus d’Estiu, que tindrà lloc en les dues primeres setmanes de juliol, de l’1 al 5 de juliol i del 8 al 12 de juliol, en horari de 9.00 a 14.00 hores. Els joves talents que tinguen entre 6 i 17 anys podran gaudir del futbol de la mà del Submarí Groc en un escenari espectacular com és l’Estadio de la Cerámica. 

El campus Estadio de la Cerámica és una oportunitat única per als més joves, ja que podran sentir-se com a autèntics jugadors del Villarreal CF. De fet, els participants podran preparar la pretemporada en el feu groguet, per a començar al setembre a ple rendiment. 

Les jornades del Campus d’Estiu, que tindran lloc de 9.00 a 14.00 hores, comptaran amb dues sessions d’entrenament diàries que incidiran en aspectes formatius, treballant tant la seua tècnica com la seua condició física mitjançant activitats que afavorisquen el desenvolupament motriu i coordinatiu. Així mateix, en aquestes jornades es duran a terme activitats per a fomentar el treball en equip, treball específic per a porters i activitats més divertides com a competicions en format de mini-partits. Tampoc es deixaran de costat valores com el respecte, la companyonia i l’esportivitat, tot sota les directrius dels tècnics de la Cantera Grogueta. 

El preu per torn és de 350 euros per al públic en general i de 330 euros per als jugadors i les jugadores que formen part del futbol base del Villarreal CF i CD Roda. Amb la inscripció, a tots els participants se’ls entregarà un equipament del Campus Villarreal CF (samarreta i pantalons), una botella d’aigua personalitzada i un diploma personalitzat. Més enllà de tots aquests obsequis, els joves viuran una bonica experiència en poder realitzar una visita el nou Museu&Tour ‘Immersión Villarreal’. A més, comptaran amb cobertura mèdica privada durant l’activitat.

Per a més informació pots consultar el poster interactiu o trucar als telèfons: 964 500 250 i 689 75 25 37.

Inscriu-te ací!

Compartir.