skip to content
Miguel Álvarez: “L’Oviedo és dels equips més en forma”
Miguel Álvarez: “L’Oviedo és dels equips més en forma”

El Villarreal B s’enfronta al conjunt asturià aquest dijous a les 19.00h en La Ceràmica

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia a l’últim partit de l’any. El filial groc intentarà buscar la victòria a casa davant un competitiu Real Oviedo, que arriba a l’Estadi de la Ceràmica després d’una bona ratxa de resultats. El partit es disputarà este dijous 21 de desembre a les 19.00 hores.

Estes són les declaracions del tècnic groguet:

Poc temps entre partits

“El temps no ens deixa fer més coses, però portem treballant des de juliol. Ja saben com funciona tot. Ens adaptem perquè no és la primera vegada que juguem entre setmana”.

El rival

“Ha millorat moltíssim amb este entrenador. Dels últims 13 partits sol ha perdut un. Això és una gesta en Segona A. Ho va agafar en descens. Els he transmés als xavals que si ja vam haver de treballar contra el Valladolid, no serà menys contra l’Oviedo perquè és dels equips més en forma actualment”.

Millora de l’equip

“Estem en camí. Millorem, però amb xics joves cal intentar tindre equilibri en el temps. Jugue qui jugue, hem de tindre clar que en ritme i intensitat no ens pot guanyar ningú. El dia de l’Eibar semblava que havíem guanyat la Champions. No pots traure pit perquè et posen chepa. Hem de competir mínim com contra el Valladolid. No podem estar per a dalt i per a baix. Estem en la jornada 21 amb molts partits treballant. Ja no valen excuses Per a guanyar cal oferir coses”.

Treball ofensiu i defensiu

“Continuem treballant moltíssim el tema ofensiu. Treballem tot perquè estem en un filial. El més complicat amb un filial és el treball defensiu, tant en joc dinàmic com en pilota parada. Hem millorat i no volem fer un pas arrere. El més important és generar ocasions. Si tenim alguna cosa és talent amb pilota i estem treballant sense pilota”.

Per a escoltar la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.