skip to content
Miguel Álvarez: “L’Ibiza és un equip totalment diferent”
Miguel Álvarez: “L’Ibiza és un equip totalment diferent”

El tècnic groguet destaca la millora del conjunt balear abans del duel en el Palladium Can Misses

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra la UD Ibiza, que tindrà lloc aquest dissabte a les 18.30 hores en el Palladium Can Misses.

El rival, amb la moral alta

“És un equip totalment diferent del de la primera volta. L’entrenador no és el mateix i hi ha diversos fitxatges. En els últims partits sol ha perdut contra l’Alavés i ve de guanyar. La seua moral estarà alta, però la nostra aspiració és la mateixa: anar a competir el partit sabent de la dificultat que tindrà perquè ells s’agarraran a les seues possibilitats, però hem de seguir en la mateixa línia”.

Anàlisi del conjunt eivissenc

“Té alguna cosa que li està fent molt millor i és que estan com alliberats. Igual van pensar que ja estava tot fet i són molt alegres en atac. Juguen 4-4-2, però a vegades sembla un 4-2-4. Arriben amb molta gent per a les finalitzacions quan et fiquen a bloc baix. Dels 12 gols que han fet des que està Lucas Alcaraz, han fet set a pilota parada. També tenen jugadors amb molta experiència. No és un equip fàcil. Cal respectar al rival i competir el partit”.

No hi ha res fet

“Quan es mereixen l’afalac li’l done, encara que diguen que afebleix, perquè sàpien que aqueix és el camí. Els exigim des de la millora individual perquè fa fort al col·lectiu. Quan guanyem estem més contents, però ens focalitzem en el treball del dia a dia. L’equip porta moltes setmanes jugant molt bé, guanyem o perdem. Ells saben que això no està fet. Queden molts punts per disputar i molts dies per a dedicar-los a la seua millora individual perquè, malgrat estar en futbol professional, són joves i estan en formació”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.