skip to content
Miguel Álvarez: “L’equip arriba com un avió”
Miguel Álvarez: “L’equip arriba com un avió”

El tècnic confia en el bon estat físic de l’equip per a visitar al Burgos (diumenge, 14.00)

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà al Mini Submarí amb el Burgos CF, que tindrà lloc este diumenge a les 14.00 hores en El Plantío.

Estes són les paraules del tècnic groguet en la prèvia del xoc:

Victoria davant l’Espanyol

“És una injecció de creença en el que estem treballant, que a poc a poc anem millorant, anem ajustant coses. Falta molt per millorar, indubtablement. Es comença a reconéixer el que hem fet tots estos anys: un equip molt presionante, que va buscar al rival en el seu camp, que no ens afonem nosaltres sinó que l’haja de fer el rival, i que li fiquem un ritme molt alt al que dure el partit. L’altre dia es va veure, als xavals se’ls va veure molt còmodes davant un equip amb un potencial brutal. És per a estar contents, perquè cada dia és més recognoscible l’equip. Òbviament amb la victòria és més fàcil, perquè amb la victòria es creix més”. 

Estat físic

“L’equip arriba com un avió i emocionalment molt bé, perquè els tres punts de l’altre ens enforteix. Sabedors que són 3 punts, jornada 10 i encara ens queda molt”. 

Burgos

“Ha canviat d’entrenador, però té molta base de plantilla de l’any passat. És un equip que es coneix molt bé tots els jugadors. Han jugat cinc partits a casa i han fet 13 punts, rebent un gol i marcat set gols. Un partit complicat. Últimament les eixides que hem fet hem competit bé, però ens ha faltat un puntet. Té al jugador número 12 que és l’afició, i això és un plus”.

Assignatures pendents

“De les últimes tres eixides, hem fet 3 punts, que són 3 empats. El Burgos no ha guanyat fora encara, per exemple. Cada setmana treballem més, perquè sabem que el que estem fent ara no ens arriba quan competim fora. Les coses arriben per treball i estem treballant. En tots els partits, mai succeeixen totes les coses que has previst. Estem en la línia de poder guanyar a qualsevol. Em fixe a fer el camí, anar millorant per a poder trencar això de no guanyar fora”. 

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.