skip to content
Miguel Álvarez: “És un partit de quatre punts”
Miguel Álvarez: “És un partit de quatre punts”

El Villarreal B rep al Huesca aquest diumenge a les 16.15h

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia a la vital trobada enfront de la SD Huesca, un rival directe en la taula, per la qual cosa el duel d’este diumenge a les 16.15 hores en La Ceràmica cobra una importància extra.

Estes són les declaracions del tècnic groguet:

Tornada a casa

“Des de l’Oviedo han passat molts dies. Qüestió de calendari. tenim ganes de jugar a casa. Les sensacions dels últims partits a casa van ser molt bones i tenim ganes de donar-li continuïtat a això”

Bones sensacions

“La primera part no va ser dolenta, però vam donar facilitats. Després hi ha una lectura molt positiva que un equip tan jove pose a un gran contra les cordes. Però tornem amb zero punts. Fora ens costa una eternitat. Cal buscar l’equilibri de competir els partits de l’1 al 95′”.

Baixes

En principi, entenc que vindran amb mi tots menys Iker, que es queda amb primer equip, i tenim les lesions d’Hugo Pérez, Ortega i Víctor. Ortega té l’alta, però l’altre dia tenia molèsties i ha hagut de parar”.

El rival

“Des que està el nou entrenador, defensivament és un equip molt fort, encaixa molt pocs gols. En tretze partits sol han encaixat 10 gols i només sis en joc dinàmic. És difícil ficar-li mà. Hi ha un factor camp que nosaltres hem d’explotar. Hem de ser molt consistents durant tot el partit. És un rival directe. Els partits ja no són de tres punts. Allí empatem 2-2 i este partit és de quatre punts. Cal començar a mirar el goal average, que després et pot penalitzar. Els xics saben el que és este partit”.

Tots a La Ceràmica

“El dia de l’Andorra hi havia moltíssima gent i ens vam posar súper contents. Ací hi ha hagut molts anys de bonança en els quals tot ha anat molt bé esportivament. Es gaudix moltíssim amb els xics i hem arribat a una categoria que cal donar-li la importància que té. Quan juguem a casa, ve molt poqueta gent, encara que és fidel i ens ajuda molt. Estem en Segona A i els xics més prompte que tard estaran en el futbol professional. Els necessitem perquè els rivals són de molt de potencial. Tot el suport és poc. M’agradaria que el diumenge a les 16.15 hores vinguera molta gent. El futbol és dels aficionats. Als xics els fan volar”.

Compartir.