skip to content
Miguel Álvarez: “Els xics li han agafat el rotllo a La Ceràmica”
Miguel Álvarez: “Els xics li han agafat el rotllo a La Ceràmica”

El Mini Submarí rep al Tenerife aquest diumenge a les 14.00h

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia a l’importantíssim partit d’este diumenge a les 14.00 hores contra el CD Tenerife. El Mini Submarí necessita el suport de l’afició per a batre a un dur rival en un xoc exigent en el qual es vol sumar la primera victòria de l’any.

Estes són les declaracions del tècnic groguet en la prèvia:

Baixes i Altimira

“Les baixes continua estant: Ferrari, Hugo Pérez, Hugo Novoa, Ortega, Víctor Moreno, Pablo Iñiguez… Res que no siga normal. La decisió que Altimira haja entrenat amb nosaltres és decisió del club. Els xics quan baixen del primer equip al B saben que això és un premi, sent conscients que ells el seu camp de batalla és este”. 

El Tenerife

“Hi ha molts equips que porten diversos partits sense guanyar i ara li ha passat al Tenerife. Si veus la seua plantilla, que tenen 23 o 24 jugadors de camp, són plantilles molt competitives amb posicions doblegades i amb molta experiència. Però malgrat tindre una molt bona plantilla i un dels millors entrenadors de la lliga, no sempre és fàcil”.

El partit

“Serà difícil, ho haurem de treballar, donar la nostra millor versió. Hem de centrar-nos en l’ara. Els últims partits que hem jugat a casa hem estat molt potents. Som sabedors que hem de competir molt bé per a guanyar-li al Tenerife i espere un partit en el qual els xics ho donen tot”. 

Les claus

“Seguir la línia que hem tingut. Els xics ja han agafat el rotllo de La Ceràmica (19 de 25 punts). A casa hem tret punts molt bons”. 

Dinàmica de l’equip

“L’equip està genial. Quan decidixes entrenar a un filial en esta categoria, saps que has de treballar molt, que perdràs més que guanyar, que és un procés. Estem il·lusionats per ser l’únic filial que podem estar tres anys en la categoria, que ho aconseguirem. Un filial té moltes més coses que el propi dia a dia, i en les set temporades que porte ací sempre és gaudint del camí i gaudint dels jugadors. En eixa necessitat som capaces. Sabem on estan els nostres defectes, en els quals estem treballant, però també sabem on estan les nostres virtuts”. 

Diferències d’un filial

“El futbol sempre té incertesa. Si fem les coses bé, arribarem bé a l’objectiu final. No veig que siguem diferents a altres equips, encara que és veritat que no podem aferrar-nos a l’experiència, sinó a la intensitat, a les ganes… Sabem que a casa som capaces de fer-ho bé”.

Pressió per la classificació?

“Em sembla recordar que mai havíem estat en descens. Intentaré que sàpien relativitzar, que l’error és part del procés, que tenim una altra setmana per a treballar el pròxim partit. Tens la incertesa que no sabem com reaccionaran, però no pots estar pensant en què pot passar. El més important és fer veure als jugadors que estan en una categoria increïble i han de gaudir d’esta categoria. Jo, per molta experiència que tinga, tinc por, però això no ens pot deixar paralitzats. El futbol té una exigència, ja no de la categoria, sinó en general. En el futbol professional passen moltes coses que no depenen de tu. Des de la tranquil·litat intente ajudar a la gent jove, que és el meu treball, i vull projectar-los il·lusió i que es formen bé”.

Compartir.