Miguel Álvarez: “Anem amb tots a Albacete”
Miguel Álvarez: “Anem amb tots a Albacete”

El Villarreal B vol seguir sumant aquest divendres en el Carlos Belmonte

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit davant l’Albacete BP, rival que només trau un punt al Mini Submarí en la taula classificatòria, en l’Estadi Carlos Belmonte. El tècnic groguet confia a traure un resultat positiu després d’una setmana de treball molt curta i poc temps per a recuperar-se de la victòria contra l’Eibar.

Setmana curta de treball

“Intentant portar bé les càrregues de treball. Com ja estem acostumats, no és cap novetat. Cuidar més a la gent, perquè l’important és el partit, i ja activar els últims dies. La setmana passada va ser molt llarga i ens va permetre treballar molt més; esta setmana que ha sigut més curta, no hem pogut treballar tantes coses, però sí que ens hem enfocat en el que era més important”. 

Creure després de la victòria

“Van ser tres punts d’or. Tres punts sempre són importants, però fer-ho contra l’Eibar, eixos tres punts et donen molta tranquil·litat i un marge per als resultats. És una categoria molt llarga, que queden 72 punts per disputar. No ho tenim tot fet. Nosaltres intentem, tant en les derrotes com en les victòries, la importància de continuar treballant en el dia a dia”.

Víctor Moreno

“Esta plantilla és la més jove del B dels últims anys. Hi ha xics amb molta projecció com pot ser Víctor, però també Requena… Han d’esperar el seu moment, treballar per a ells i en el seu creixement, i esperar el seu moment perquè cal tindre paciència amb ells. Intentem no regalar res i que siguen els que treballen bé durant la setmana. Que vagen amb la Selecció també els despista un poc i deixen de participar, però tenim esperances posades en ells. Estem bolcats en el seu treball i creixement. Hi ha molts xics que els acabarem veient en el primer equip. Que tinguen la cultura del treball i l’esforç”.

A per l’Alba

“Ho afrontem molt bé. L’Albacete sempre ens posa les coses molt difícils. Som sabedors que és un equip que porta 21 punts, un més que nosaltres, però per la seua proposta i que posen un ritme i una intensitat molt alta, molt vertical, haurien de portar més punts dels que porten. És un equip que cal tindre en compte. A la seua casa és molt fort i molt potent. Dels 21, 15 els ha aconseguits a casa i allí es reforcen amb la seua afició. Esta setmana hem pogut treballar amb tots i anirem amb tots a Albacete”.

Les claus

“Hem d’aconseguir solidesa defensiva per a ser capaços de fer més coses a partir d’ací. Ara estem fent més gols a pilota parada que de manera dinàmica, però també compten. Allí ens hem de fer molt forts, pel seu joc vertical, el seu perill en les transicions…”

Compartir.