skip to content
Miguel Álvarez: “Açò encara no està decidit”
Miguel Álvarez: “Açò encara no està decidit”

El Villarreal B s’enfronta al Cartagena aquest diumenge a les 18.30h

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra l’FC Cartagena, corresponent a la jornada 32 de LaLiga SmartBank, que tindrà lloc aquest diumenge a les 18.30 hores en l’Estadi de la Ceràmica.

Aquestes són les declaracions del tècnic groguet:

El rival

“El Cartagena és un equip top. va tindre una mala ratxa i es va tornar a enganxar. És veritat que va perdre a casa contra l’Andorra, però les primeres oportunitats van ser d’ells. Crec que estarà lluitant fins al final. Estem contents de ser ací a dalt. És un altre partit en el qual el goal average és important. Això no està decidit encara”.

Dos partits seguits a casa

“Cada partit és una oportunitat de competir a un gran nivell. El factor camp et dona un cert avantatge per no anar fora contra equips de molta massa social. Tenim dos partits per a competir i, si som capaços de fer bons resultats, estarem més prop de l’objectiu”.

Defensar bé per a guanyar

“És una de les claus. hem de pagar aqueix peatge pel tipus de talent que tenim, ja que defensar també és talent. Ja portem dos partits amb la porteria a zero. Ofensivament, sempre fem coses i dominem molts registres. Ens hem d’aplicar en el tema defensiu. Els xics ho estan fent. Estem en el camí”.

200 partits oficials de Miguel Álvarez

“Això diu que soc ja molt major. Ho allargaré el màxim possible a nivell de formar-se, tindre energia i il·lusió per la meua professió. 200 partits són molts i estic molt agraït al Vila-real per pensar en mi en el seu moment i a tots els xics que he tingut. Sempre hi ha hagut un objectiu molt clar, que és ajudar-los a complir el seu somni i al fet que tinguen cultura de l’esforç. També estic molt agraït a la gent de la meua staff. Jo vaig vindre només i ara tinc una família. Són professionals molt qualificats”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.