Placeholder canvas
L’Estadio de la Cerámica acollirà l’II Congrés de Turisme i Esport
L’Estadio de la Cerámica acollirà l’II Congrés de Turisme i Esport

L’esdeveniment, organitzat per Turesport, se celebrarà en el camp groc el 23 i 24 de novembre

L’Estadio de la Cerámica tornarà a exercir com a punt de trobada entre l’esport i la societat de Castelló. El feu groc albergarà els dies 23 i 24 de novembre el Congrés de Turisme i Esport, organitzat per Turesport.

L’esdeveniment es presentarà oficialment dijous que ve 16 de novembre, a les 10.30 hores, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. La compareixença comptarà amb la participació dels següents ponents: Pedro Nebot, president de Turesport; Emilio Obiol, regidor de turisme de Vila-real; David Casinos, esportista paralímpic; i Paloma Masó, responsable del programa Endavant.

El congrés se celebrarà el dijous 23 i divendres 24 de novembre, en un horari de 9.30 a 14.00 hores. L’esdeveniment, celebrat en La Cerámica, comptarà amb participants d’excepció: organismes i competicions referents a nivell nacional com el Villarreal CF, La Vuelta i la Marató de València Trinidad Alfonso, així com moltes altres esdeveniments esportius i representants, referents de la Comunitat Valenciana.  

La inscripció a la II edició del Congrés de Turisme i Esport de Turesport és completament gratuïta. Tan sols requereix un registre previ a través del següent formulari:

Més sobre Turesport

Turesport és una associació que persegueix l’objectiu de dinamitzar i conjuminar a tots els agents presents en el turisme esportiu o actiu a la província de Castelló. Este organisme fomenta la pràctica esportiva a la província de Castelló, destacant la regió com una fantàstica destinació per a la celebració d’esdeveniments esportius.

Compartir.