Les groguetes continuen la preparació per a l’inici de lliga

El Villarreal Femení salda la seua participació en la Copa Sentimiento amb una derrota i un empat

El Villarreal Femení, ja en el tram final de la pretemporada, es va mesurar davant el CA Osasuna i la Real Sociedad en la segona edició de la Copa Sentimiento, celebrada en la CD Tajonar (Pamplona). El conjunt groc va caure davant l’equip navarrés (2-0), mentre que va aconseguir un treballat empat davant la Real Sociedad (0-0).

En el primer partir, davant la CA Osasuna, Sara Monforte va apostar per una alineació bastant jove, en la qual fins a 7 jugadores formaven part del filial. D’aquesta manera, va donar rodatge a les canteranas per a un futur possible debut en Liga F. Cal recordar que en la passada temporada, 9 jugadores van arribar a disputar alguns minuts per primera vegada en la màxima competició.

El conjunt groc va tindre una ocasió molt clara, en els 45 minuts que durava la trobada, de Vera Rico. No obstant això, l’esfèric va anar a parar directament a les mans de la portera rival. Per part seua, Carmen Carbonell va traure un parell de mans davant els constants intents del conjunt rival de batre la porteria, encara que no va poder fer res davant els dos trets de Alexia Jr. (2-0).

CA Osasuna: S. Pérez, Saioa, Vera, Josune, Celia, Miriam Rivas, Vanessa, Iara, Arantxa, Alexia Jr. i Guallar.

Villarreal Femení: C. Carbonell, Cánoves, Carla R., Jarque, Queralt, Mar, Campillo, Marta Muñoz, Raquel, Vera Rico i Tere Morató. També van jugar Nerea i Kanteh.

En el segon partit, Monforte va donar minuts a aquelles jugadores que no els van tindre en el primer test del torneig. En aquests 45 minuts, el Villarreal Femení i la Real Sociedad es van mesurar en un duel amb moltes disputes, d’estratègia i de contundència. Els intents de crear perill per part de les groguetes van passar per les botes de Fatou Kanteh i Tere Morató. En el costat contrari del terreny de joc, Elena de Toro va detindre diversos trets de les basques per a aconseguir mantindre el marcador en taules durant tot el partit (0-0).

Real Sociedad: Lete, Apari, Etxezarreta, Amaiur, Andreia, Franssi, Izarne, Lorena, Jensen, Viles y Sarriegi.