skip to content
“L’equip va meréixer la victòria”
“L’equip va meréixer la victòria”

Marcelino ha declarat que al seu equip només li va faltar el gol en un partit que va meréixer guanyar

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en roda de premsa després de l’empat davant el Cádiz CF (0-0).

Estes han sigut les declaracions més destacades del tècnic groc:

Valoració del partit

“En el primer temps deguérem haver tingut més ritme i trepitjat més l’àrea. En el segon ens hem anat precipitant amb el pas dels minuts. Encara així, només va haver-hi un equip que va meréixer guanyar. L’equip mereixia la victòria, però no vam estar precisos i ens va faltar més agressivitat en la seua àrea. No trobar el gol ens va privar d’una victòria que vam meréixer”.

L’equip el va intentar fins al final

“Se’ns ha escapat la victòria, però no l’hem deixada escapar. Es deixa escapar quan un demostra en el camp no voler guanyar, però hem demostrat des del primer minut el contrari. El nostre dèficit va ser no trobar el gol, que ens haguera posat en una situació molt més favorable”.

Toca pensar en el Deportivo Alavés

“Hem de pensar ja en el següent partit i analitzar el que podem millorar. Ens espera un camp i un rival complicat, però hem d’anar a guanyar. Contra el Mallorca i Cádiz vam meréixer més del que hem obtingut i hem de continuar creixent per a transformar eixes expectatives en victòries”.

Pots tornar a veure la roda de premsa de Marcelino en el següent vídeo:

Compartir.