L’efectivitat de cara a porta serà clau”
L’efectivitat de cara a porta serà clau”

Quique Setién augura un partit d’alternatives davant el Valencia (dijous, 19.30 hores)

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit davant el Valencia, que es disputarà demà dimecres, a partir de les 19.30 hores, a Mestalla.

Situació de l’equip

“Hui encara hi havia jugadors que estaven cansats de l’últim partit. Hem de veure com evolucionen, però és una cosa normal al final del campionat havent-hi partits tan seguits i tenint en compte també la tensió amb la qual jugues. La recuperació sempre costa més. Demà, veient com estan, decidirem”.

Quin partit espera

“Esperem un partit de molta tensió i és complicat pel que tots dos ens juguem. És cert que sempre és més bonic jugar per ficar-te a Europa que per descendir i més per a un equip com el Valencia que no està acostumat a barallar per una cosa així. Crec que serà un partit d’alternatives i l’efectivitat de cara porta serà clau, com quasi sempre”.

El Valencia CF

“Hi haurà alternatives. Al marge que puguen ser més conservadors, és un equip amb potencial ofensiu amb jugadors de molt de nivell. És un equip afectat per la situació en la qual estan, però no oblidem que tenen jugadors bons i que sempre et poden traure del no-res situacions de perill. Esperem poder controlar el joc en uns moments, com probablement el faran ells també, i no perdre la nostra identitat”.

Gerard Moreno

“Gerard va evolucionant molt bé i el més probable és que demà entre en la convocatòria del partit.”

Recta final de LaLiga

“La recta final és ací. La meta es veu cada vegada més a prop. Ara estem en una bona posició, amb un xicotet marge de punts sobre els perseguidors. L’objectiu és separar-nos dels de darrere i acostar-nos als de dalt. L’important és també saber que estem en un bon moment de joc i d’inspiració de cara a porteria. Aquest és el camí”.

Pots tornar a veure la roda de premsa de Setién al complet en el següent vídeo:

Compartir.