skip to content
Lara Mata: de grogueta a doctora
Lara Mata: de grogueta a doctora

La futbolista saragossana penja les botes després de 127 partits defensant l’elàstica groga

Lara Mata Caudevilla (18/02/1993, Saragossa) va aterrar al Villarreal CF en la temporada 2018/19 i, durant les seues cinc temporades com a grogueta, ha aconseguit convertir-se en un emblema i una referent per a totes les seues companyes i les futbolistes que somien amb defensar la samarreta del Submarí en l’elit del futbol femení espanyol. 

La capitana, que atresora un total de 127 partits oficials a la seua esquena, penja les botes per a dedicar-se plenament a la seua vocació. I és que, en el present any, a més de la fita d’una nova permanència amb el Villarreal Femení, Lara Mata ha obtingut una plaça de resident en Medicina Interna. Així, la defensa aragonesa canviarà la samarreta grogueta per l’uniforme de doctora.

Una passió i una vocació

Lara Mata, en la temporada 2020/21, lluitava al costat del Villarreal Femení per a ascendir a la Primera Divisió. Al seu torn, es preparava per a presentar-se al MIR. El resultat va ser positiu en tots dos camps: les groguetes van ascendir després d’una campanya pràcticament perfecta (17 victòries i 4 empats en 24 partits) i Lara va aprovar l’examen del MIR amb nota. No obstant això, Lara va prendre una decisió tan complicada com valenta, perquè va renunciar a aquella plaça per a viure el somni de jugar amb el Villarreal CF en Primera Divisió i així gaudir al costat de les seues companyes del merescut premi que havien aconseguit en el camp.

Així, en la campanya 2021/22, Lara va disputar 27 partits en Primera Iberdrola i 2 de Copa de S.M. la Reina. En la present temporada, la zaguera es va tornar a marcar el repte de presentar-se novament al MIR, amb l’objectiu de prendre la decisió definitiva. 25 partits després (24 en Liga F i 1 en Copa de la Reina), una permanència que fa gust de glòria i un altre examen MIR aprovat, Lara Mata penja les botes i converteix la bata de doctora en el seu nou uniforme. 

Gràcies, capitana! Molta sort, doctora Mata!

Dra Mata Cuadrada

Compartir.