Placeholder canvas
La Villarreal Halland Academy signa una estrena prometedora
La Villarreal Halland Academy signa una estrena prometedora
||||

L’acadèmia del Submarí a Suècia ha albergat amb èxit el seu primer campus

La Villarreal Halland Academy ha albergat el seu primer campus a Halmstad (Suècia). Creada el passat mes d’octubre, l’acadèmia del Submarí va congregar, durant tres dies, a nombrosos assistents procedents de tots els punts de país, que van poder entrenar aplicant la metodologia de la #CanteraGrogueta.

L’esdeveniment, que va formar part de la inauguració de la nova Acadèmia oficial del Villarreal CF a Suècia, integrada dins de el projecte Villarreal Academy, va comptar amb la presència dels entrenadors del Villarreal CF, Alejandro Sanahuja i Alejandro Márquez, que van visitar les instal·lacions i van guiar als tècnics locals en el seu primer contacte amb els participants groguets.

Cal ressaltar que dos jugadors de campus van ser seleccionats per visitar les instal·lacions del Villarreal CF a finals del mes de novembre. Durant la seua estada a Espanya, realitzaran el Programa ‘Player Training Week’, que els brindarà l’oportunitat de participar en els entrenaments de la #CanteraGrogueta a la Ciutat Esportiva del club.

Compartir.