skip to content
“La mentalitat ha sigut la correcta per a guanyar”
“La mentalitat ha sigut la correcta per a guanyar”

Marcelino ha enaltit el notable treball del seu equip davant l’Atlético de Madrid i lamentat el desenllaç del partit

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la derrota davant l’Atlético de Madrid (1-2), en la qual el Submarí va meréixer més.

En la seua primera intervenció, el tècnic groguet va fer balanç sobre el guió del partit: “L’encontre no el comencem com ens hauria agradat. Vam tindre dificultats en els primers 25 minuts, ens va crear ocasions de gol i després va marcar a pilota parada. Això ens va generar dubtes i a partir de la mitja hora vam veure al Villarreal al qual estem acostumats. Vam fer un molt bon segon temps en el qual vam poder guanyar, vam tindre el 2-1 i després ells et marquen el 1-2”.

A més l’entrenador asturià va elogiar la mentalitat i l’actitud dels seus futbolistes: “Sempre cal tindre la mentalitat de guanyar. La nostra temporada ha sigut complicada, però hui és una maçada perdre a casa. M’incomoda molt, i més en el tram final. Potser també vam ser pel partit i això ens ajuda a ser positius. Va ser una molt bona oportunitat per a acostar-nos a llocs europeus, no va poder ser però ens queda continuar sumant per a lluitar per eixos llocs”.

D’altra banda, Marcelino, va lamentar la falta d’encert del Submarí en el partit: “Ens ha costat en els primers 25 minuts i hi ha situacions que són les que són, cal afrontar-les. L’equip el va intentar, i va intentar guanyar, vam anar a buscar al rival i vam tindre l’ocasió més clara de la segona mitat, però això és futbol, i més davant un rival com l’Atlético de Madrid”.

Finalment, el tècnic groguet va destacar que l’equip continuarà lluitant encara que serà difícil entrar a Europa: “És molt difícil entrar a Europa però continuarem treballant per a guanyar partits. Rivals com la Real Sociedad són molt sòlids i sobretot ara que no tenen competició europea, el Betis té molt bona plantilla i el Valencia és més regular que nosaltres, però continuarem lluitant i no ens donarem per vençut per a donar-li eixa satisfacció als nostres aficionats”.

Compartir.