skip to content
La Cerámica rep als participants de la Yellow Cup Easter
La Cerámica rep als participants de la Yellow Cup Easter

Els equips que competixen en el torneig organitzat pel Villarreal han acudit a la festa inaugural en el feu groguet

L’Estadio de la Cerámica ha rebut esta vesprada als 180 equips participants en la Villarreal Yellow Cup Easter. Allí, tots aquells que a partir de demà competiran pel títol en les diferents categories s’han reunit per a celebrar la festa inaugural i gaudir en primera persona del renovat feu groguet.

L’esdeveniment s’ha dividit en dos parts, una per als acompanyants i familiars i una altra per als equips. Els acompanyants han arribat les 19.00 hores a la porta 12 de l’Estadio de la Cerámica, on se’ls ha atorgat una polsera acreditativa de l’esdeveniment i han accedit a les localitats de la Llotja d’Honor i la Supertribuna per a gaudir d’un còctel exclusiu previ a l’inici de la festa inaugural.

D’altra banda, els equips, també citats a les 19.00 hores, han acudit en la plaça de l’Estadi de la Ceràmica, on amb animació i música han posat l’ambient festiu a la cita durant aproximadament mitja hora. A eixa hora, els jugadors i tècnics han accedit a la graderia per les portes 5 i 6 de l’estadi. La festa ha donat inici amb una desfilada pel camp de tots els equips participants que comptarà amb un banderer com a representant del club. A més, l’esdeveniment ha comptat amb un vídeo de presentació per als assistents, parlaments i focs artificials per a finalitzar la cita.

En esta edició, participaran 180 equips procedents de més de 60 clubs dividits en 10 categories, que van des de prebenjamí a Juvenil, incloent dos categories femenines. A més, el torneig comptarà amb la participació d’equips internacionals de països com l’Argentina, Unió dels Emirats Àrabs, Colòmbia, el Perú, els Estats Units i Itàlia. A nivell nacional seran presents algunes de les millors pedreres del nostre país, com el Levante UD, Valencia CF, FC Barcelona, Girona FC, Real Sociedad o Osasuna.

Així mateix, l’esdeveniment se celebrarà en cinc de les més prestigioses seus de la nostra província: la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza, la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica, el CEM Pau Francisco Torres, i les Instal·lacions Esportives de les Alqueries i la Fundació Flors.

Compartir.