skip to content
“Hem guanyat a un gran equip”
“Hem guanyat a un gran equip”

Pacheta ha dado valor al triunfo ante el Stade Rennais, un rival que aún no conocía la derrota este curso

L’entrenador del Villarreal, José Rojo ‘Pacheta’, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la gran victòria grogueta enfront del Stade Rennais (1-0). El tècnic groguet ha enaltit el triomf davant el conjunt francés: “Hem fet un partit molt bo. Especialment en la primera meitat. L’Stade Rennais és un gran equip, que podia fer-nos mal perquè tenia moltes virtutdes. Són fotuts de defensar perquè són ràpids i molt forts”.

Satisfet pel treball dels seus jugadors, Pacheta ha assegurat que l’equip continua millorant les seues prestacions partit a partit: “Estem creixent. Tenim pilars en els quals sustentar-nos. El duel a Getafe i com vam defensar i com hem jugat hui. Sabem què volem fer amb i sense pilota. Hem de mostrar-ho tots els dies. El rival era molt bo. Molt. Ha crescut molt en els últims anys. No havien perdut un partit en tot l’any. Cal tindre-ho en compte”.

D’altra banda, l’entrenador groc ha reconegut que l’equip està en la línia a seguir, però ha de continuar adquirint conceptes: “Aquesta victòria ens donarà aquesta confiança que necessitem. Si ens fan pressió molt agressiva, estem tenint dificultats, però ho millorarem sens dubte. Hi ha coses que m’agraden i altres que hem d’arreglar. I ho farem”.

Rueda de prensa de Pacheta – Stade Rennais FC

Compartir.