skip to content
“Hem de demostrar que volem guanyar al Celta”
“Hem de demostrar que volem guanyar al Celta”

Marcelino ha subratllat la necessitat de millorar els registres a casa per a créixer en LALIGA (dimecres, 21.30h)

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha comparegut este dimarts per a analitzar la prèvia del partit davant el RC Celta, corresponent a la jornada 18 de LALIGA EA Sports, que se celebrarà este dimecres, a les 21.30 hores, en l’Estadio de la Cerámica.

Per a començar la compareixença, el tècnic asturià ha fet balanç de la situació: “Som conscients de la situació en la qual estem. El Villarreal no està fent la temporada que esperàvem i la puntuació en lliga ens mostra la realitat. Portem 16 de 51 punts i tenim més derrotes que la suma de victòries i empats”.

La solució, per a Marcelino, passa per conjugar treball, caràcter i mentalitat positiva: “És la clau per a eixir d’ací. Estem competint molt des que soc ací. Estem passant dificultats amb les lesions, però som professionals i optimistes. Creiem en els futbolistes i en què, amb treball, canviarà la dinàmica”.

En la mateixa línia, l’entrenador de Villaviciosa s’ha mostrat crític davant els errors de l’equip: “Un error individual pot ocasionar un perjudici per a l’equip. Hem de minimitzar estos errors individuals i ser solidaris a nivell col·lectiu. Si aconseguim totes dues coses, serem més competitius. En general, estic satisfet, però sí que hem de corregir eixes situacions individuals puntuals”.

En referència al partit davant el RC Celta, Marcelino ha advertit de la dificultat del duel enfront d’un equip “molt treballat” i que posa en dificultats a tots els seus rivals: “Tenim un partit contra un equip difícil. És en el nostre camp. Hem d’afrontar-ho amb la mentalitat que guanyarem. El Celta ens posarà les coses complicades. És un equip que ens servix d’exemple. Va encaixar quatre gols davant l’Athletic i després només va encaixar un gol en els següents partits. Hem d’eixir a guanyar, intensos i concentrats defensivament i donar-li les mínimes opcions possibles. Fins ara, hem concedit i els rivals l’estan aprofitant”.

D’altra banda, el tècnic groguet ha subratllat la importància de millorar els registres a casa: “Necessitem estrényer i que el públic ens ajude i estrenya també. A casa necessitem guanyar més partits. Són molt millorables els nostres números en La Cerámica. Des que estem nosaltres ací, portem una victòria i una derrota. Ara hem de lluitar per eixa segona victòria. Serà complicat, han posat en dificultats a tots els equips. Tenen un gran entrenador i ens exigirà un molt bon partit, a més de ser eficaços en les àrees. Tenim per davant 90 minuts complicats, però hem de guanyar i lluitar per aconseguir-ho”.

Compartir.