Placeholder canvas
Groguet, en ‘LaLliga de les Mascotes’
Groguet, en ‘LaLliga de les Mascotes’

Les mascotes de LaLliga competiran a Leganés en sis originals proves per a determinar quina és la millor del futbol espanyol

La mascota del Villarreal, el sempitern Groguet, participarà en LaLliga de les Mascotes, una original competició que tindrà lloc diumenge que ve 19 de novembre en l’Estadio de Butarque (Leganés) i en la qual les mascotes de LaLiga competiran per ser la millor del futbol espanyol.

Groguet (Villarreal), Súper Pepino (Leganés), Palmerín (Betis), Indi (Atlético), Amunt (Valencia)… les mascotes de LaLiga s’enfrontaran en un original i divertit certamen compost per sis proves:

  1. 100 metres obstacles
  2. 100 metres llisos
  3. Llançament de cogombre
  4. Penal estil MLS vs porters de Llegenda
  5. Carrera de relleus
  6. Votacions virtuals del públic

L’esdeveniment es podrà veure en directe el diumenge 19 de novembre en l’Estadio Municipal Butarque a partir de les 12:00h. En la prèvia de LaLliga de Mascotes es realitzaran diverses activitats al voltant de l’estadi, que es confirmaran en els pròxims dies. A més, tots els assistents podran fotografiar-se amb algunes de les mascotes que participen en la competició si adquireixen la seua entrada amb eixa opció.

Compartir.