skip to content
Fins sempre, mossén Guillermo
Fins sempre, mossén Guillermo

El club lamenta profundament la defunció de Guillermo Sanchis, el mossén del Villarreal

El Villarreal CF plora la defunció del mossén Guillermo Sanchis. Una persona molt volguda i admirada per la seua dedicació i servei a la ciutat de Vila-real exercint com a pàrroc durant quasi 60 anys.

Fundador de la parròquia de Santa Sofía i ‘Fill Adoptiu de Vila-real’, Guillermo Sanchis (Picassent, 1937) era conegut com el ‘mossén del Villarreal’ per la seua gran passió pel club groc des de la seua arribada a la ciutat en setembre de 1965.

Des de llavors, el carismàtic rector ha acompanyat al Villarreal CF amb fervor en la llarga travessia que ha portat al club, des de Tercera Divisió, fins a l’elit del futbol espanyol i continental. El pàrroc valencià fins i tot va acompanyar al Villarreal CF fins a Roma en 2017 per a conéixer al papa Francesc i animar a l’equip en el seu enfrontament europeu davant l’AS Roma.

Per si no fos prou, mossén Guillermo va contribuir a la popularització de la cançó ‘Submarí Groc’ dels Mustang, primer gran himne del club groc, que va calar entre l’afició grogueta i li ha atribuït al Villarreal CF la identitat que ara exhibeix amb molt d’orgull.

Hui se’ns ha anat un dels nostres. Sempre seràs el mossén del Villarreal. El teu ‘hip, hip, hurra!’ perdurarà per sempre. a. c. s.

Compartir.